1.000 TL klavye önerisi

Bütçe
1000

jhonnydepp

Hectopat
Daha fazla  
Sıkışık bir durumdayım, klavyem bozuldu, 1000 TL'ye bir klavyeye ihtiyacım var. Genellikle oyun oynarım, ödev yaparım, bazen Twitter'da takılır bir şeyler karalarım. Çok bir beklentim yok. %75 klavye tercihimdir bir de oyuncu işi bir şeyler bakıyorum. Mekanik olması da önceliğim ama membran sıkıntı çıkarmaz. %60 kullanıyordum, gerek ok tuşları, gerek F tuşları bana sıkıntı oldu o yüzden %75 düşündüm.

Son düzenleme:

HK251 modelini kullanıyorum çok memnunum hocam. Ses açma kapama için tekerlek var. Üstteki klavye de tam senin aradığın türden. Ben bu fiyat bandında mekanik klavye almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum. (arkadaşın attığı hariç onu da kullandım hot swap klavye aslında bayağı da güzel) ama bu fiyatlardaki mekanik klavyeler çok hızlı bozuluyor switchleri ve yenisini alman gerekiyor. Aldığın klavye fiyatını bir de switchler için koyuyorsun aslında. Kesinlikle tavsiye ederim üstte attığım 2 klavyeyi de.

Membranın hissi çok kötü geliyor bana ne yalan söyliyim, hissiyatı hakkında neler söyleyebilirsin?

Hocam bende de aynı durum var ama bu o normal 400 500 TL'ye aldığın klavyelerdeki membran gibi değil kesinlikle. Mekanik hisli diyebilirim kesinlikle.

Membranın hissi çok kötü geliyor bana ne yalan söyleyeyim, hissiyatı hakkında neler söyleyebilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…