Orangkal Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:02 #31 Evou dedi: Klavyeyi taktim hocam, driver'ini nerden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Normalde web üzerinden ama sitesi çökmüş galiba https://drive.google.com/file/d/1qTtXNKvVtnJ8nmRm7qfaH_3dMwTGm1An/view?usp=drivesdk Şunu bı denesene
Evou dedi: Klavyeyi taktim hocam, driver'ini nerden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Normalde web üzerinden ama sitesi çökmüş galiba https://drive.google.com/file/d/1qTtXNKvVtnJ8nmRm7qfaH_3dMwTGm1An/view?usp=drivesdk Şunu bı denesene
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.483 Çözümler 5 Dün 19:03 #32 Orangkal dedi: Normalde web üzerinden ama sitesi çökmüş galiba https://drive.google.com/file/d/1qTtXNKvVtnJ8nmRm7qfaH_3dMwTGm1An/view?usp=drivesdk Şunu bı denesene Genişletmek için tıkla... Site uzerinden actim hocam, su asagida isaretledigim ozellik snap tap mi oluyor? Bu sanirim. Hangisini secmeliyim? Hocam son bi sey daha sorucam, klavyede ses tuslari yok, nasil arttirip kisicam? Orangkal dedi: Normalde web üzerinden ama sitesi çökmüş galiba https://drive.google.com/file/d/1qTtXNKvVtnJ8nmRm7qfaH_3dMwTGm1An/view?usp=drivesdk Şunu bı denesene Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 1766161027836.png 17,3 KB · Görüntüleme: 11 Son düzenleme: Dün 19:31
Orangkal dedi: Normalde web üzerinden ama sitesi çökmüş galiba https://drive.google.com/file/d/1qTtXNKvVtnJ8nmRm7qfaH_3dMwTGm1An/view?usp=drivesdk Şunu bı denesene Genişletmek için tıkla... Site uzerinden actim hocam, su asagida isaretledigim ozellik snap tap mi oluyor? Bu sanirim. Hangisini secmeliyim? Hocam son bi sey daha sorucam, klavyede ses tuslari yok, nasil arttirip kisicam? Orangkal dedi: Normalde web üzerinden ama sitesi çökmüş galiba https://drive.google.com/file/d/1qTtXNKvVtnJ8nmRm7qfaH_3dMwTGm1An/view?usp=drivesdk Şunu bı denesene Genişletmek için tıkla...
Orangkal Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:42 #33 Evou dedi: Eki Görüntüle 2624574 Site uzerinden actim hocam, su asagida isaretledigim ozellik snap tap mi oluyor? Bu sanirim. Eki Görüntüle 2624581 Hangisini secmeliyim? Hocam son bi sey daha sorucam, klavyede ses tuslari yok, nasil arttirip kisicam? Genişletmek için tıkla... Klavye küçük olduğu için çoğu şey kısayolla yapılıyor. Gelen kutunun içinde kısayolların yazdığı bir kutu çıkıyor ordan bakabilirsin
Evou dedi: Eki Görüntüle 2624574 Site uzerinden actim hocam, su asagida isaretledigim ozellik snap tap mi oluyor? Bu sanirim. Eki Görüntüle 2624581 Hangisini secmeliyim? Hocam son bi sey daha sorucam, klavyede ses tuslari yok, nasil arttirip kisicam? Genişletmek için tıkla... Klavye küçük olduğu için çoğu şey kısayolla yapılıyor. Gelen kutunun içinde kısayolların yazdığı bir kutu çıkıyor ordan bakabilirsin
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.483 Çözümler 5 Dün 19:44 #34 Orangkal dedi: Klavye küçük olduğu için çoğu şey kısayolla yapılıyor. Gelen kutunun içinde kısayolların yazdığı bir kutu çıkıyor ordan bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Sesle ilgili bi sey yazmiyor. Kombinasyon atamam lazim sanirim yazilimdan.
Orangkal dedi: Klavye küçük olduğu için çoğu şey kısayolla yapılıyor. Gelen kutunun içinde kısayolların yazdığı bir kutu çıkıyor ordan bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Sesle ilgili bi sey yazmiyor. Kombinasyon atamam lazim sanirim yazilimdan.
Orangkal Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:44 #35 Evou dedi: Eki Görüntüle 2624574 Site uzerinden actim hocam, su asagida isaretledigim ozellik snap tap mi oluyor? Bu sanirim. Eki Görüntüle 2624581 Hangisini secmeliyim? Hocam son bi sey daha sorucam, klavyede ses tuslari yok, nasil arttirip kisicam? Genişletmek için tıkla... O Snap tap değil klavyenin tuşa bastığında elini nerde çekince tekrar resetlenecegini ayarlıyor. Evou dedi: Sesle ilgili bi sey yazmiyor. Kombinasyon atamam lazim sanirim yazilimdan. Genişletmek için tıkla... Mümkünse bi foto atabilir misin
Evou dedi: Eki Görüntüle 2624574 Site uzerinden actim hocam, su asagida isaretledigim ozellik snap tap mi oluyor? Bu sanirim. Eki Görüntüle 2624581 Hangisini secmeliyim? Hocam son bi sey daha sorucam, klavyede ses tuslari yok, nasil arttirip kisicam? Genişletmek için tıkla... O Snap tap değil klavyenin tuşa bastığında elini nerde çekince tekrar resetlenecegini ayarlıyor. Evou dedi: Sesle ilgili bi sey yazmiyor. Kombinasyon atamam lazim sanirim yazilimdan. Genişletmek için tıkla... Mümkünse bi foto atabilir misin
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.483 Çözümler 5 Dün 19:53 #36 Orangkal dedi: O Snap tap değil klavyenin tuşa bastığında elini nerde çekince tekrar resetlenecegini ayarlıyor. Mümkünse bi foto atabilir misin Genişletmek için tıkla... Atayım. Dosya Ekleri IMG_1023.jpeg 209,6 KB · Görüntüleme: 10 IMG_1022.jpeg 261,4 KB · Görüntüleme: 9
Orangkal dedi: O Snap tap değil klavyenin tuşa bastığında elini nerde çekince tekrar resetlenecegini ayarlıyor. Mümkünse bi foto atabilir misin Genişletmek için tıkla... Atayım.
Orangkal Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 19:55 #37 Evou dedi: Atayım. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun tekrardan hocam
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.483 Çözümler 5 Dün 19:58 #38 Orangkal dedi: Hayırlı olsun tekrardan hocam Genişletmek için tıkla... Sagolun hocam, ama bu ses olayi ve tuslarin altindan renklerin cok gozukmemesi beni bi tik uzdu
Orangkal dedi: Hayırlı olsun tekrardan hocam Genişletmek için tıkla... Sagolun hocam, ama bu ses olayi ve tuslarin altindan renklerin cok gozukmemesi beni bi tik uzdu
Orangkal Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 20:00 #39 Evou dedi: Sagolun hocam, ama bu ses olayi ve tuslarin altindan renklerin cok gozukmemesi beni bi tik uzdu Genişletmek için tıkla... Sesi güzel değil mi?
Evou dedi: Sagolun hocam, ama bu ses olayi ve tuslarin altindan renklerin cok gozukmemesi beni bi tik uzdu Genişletmek için tıkla... Sesi güzel değil mi?
Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.483 Çözümler 5 Dün 20:01 #40 Orangkal dedi: Sesi güzel değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok ses olayi derken ses arttirma, kisma, kapatma'dan bahsettim. Klavyenin sesi guzel.
Orangkal dedi: Sesi güzel değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok ses olayi derken ses arttirma, kisma, kapatma'dan bahsettim. Klavyenin sesi guzel.