Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 22 Haziran 2023 #11 whadever dedi: hocam oyun seslerini iletmez degıl mı karsıya? en önemlisi o benim için Genişletmek için tıkla... Aynı ses kartı bende var. Öyle bir sorun yaşamadım.
whadever dedi: hocam oyun seslerini iletmez degıl mı karsıya? en önemlisi o benim için Genişletmek için tıkla... Aynı ses kartı bende var. Öyle bir sorun yaşamadım.
W whadever Kilopat Katılım 6 Aralık 2018 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #12 Berkay Kiraz dedi: Aynı ses kartı bende var. Öyle bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim sorun ses kartıylamı alakalı acaba? şuan telefon kulaklığı kullanıyorum onunla alakalıdır diye dusunyordum ama
Berkay Kiraz dedi: Aynı ses kartı bende var. Öyle bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğim sorun ses kartıylamı alakalı acaba? şuan telefon kulaklığı kullanıyorum onunla alakalıdır diye dusunyordum ama
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 22 Haziran 2023 #13 ALC887 gayet yeterli bir ses yongasi. FxSound ile EQ ayari yapilabilir.