1.000 TL mouse pad önerisi

Bütçe
1000
Sensin dusukte olsa mikro hareketler icin hybrid daha mantıkli ama genelleme olarak Speed kullanilabilir fakat sende bitiyor butun olay daha once kullandığın mouse pad hybrid ise hybridden devam et eger Speed ise Speed'den devam et.

Hocam çağ atlayacağım, G300s içinden çıkan mouse Pad'i kullanıyorum hala. :D
O yüzden emin olamadım hybrid mi daha iyi olur acaba diye.

Son düzenleme:
Aynen alabilirsiniz, merak ettim hangi modeli alacaksınız 8 seçenek sunuyor.

Hocam OniBushi ve Tiger Taiga V2 hoşuma gitti ama muhtemelen OniBushi alırım.
Şöyle bakınca bir Tiger Taiga V2 daha bir hoş geldi gibi canlılık açısından, onu alacağım.
Siz hangisini tercih ederdiniz?

Tiger Taiga V2 satın aldım, daha bir canlı gibi geldi bana tasarım olarak.

捕获.PNG

Son düzenleme:
FPS oyunları için düşük hassasiyette mouse pad seçimi bayağı önemli, özellikle PUBG gibi titizlik isteyen oyunlarda. Senin baktığın huoyun fiyat/performans olarak güzel bir tercih, eğer kayganlık ve kontrol dengesi istiyorsan memnun kalırsın.

Alternatif olarak Türkiye'de stokta olan birkaç model daha var, göz atmanda fayda var:

• SteelSeries QCK heavy / QCK+
    Klasikleşmiş modeller, yumuşak doku + iyi kontrol hissi. Şu anda Hepsiburada, Amazon TR gibi sitelerde 850-950 TL bandında stokta.
  • X-raypad Aqua Control II
    Biraz daha dengeli yüzey isteyenler için çok tavsiye ediliyor. Amazon Türkiye'de stokta gördüm, fiyatı da 900 TL civarıydı.
  • Endgame Gear mpc890
    Geniş alan sevenler için güzel bir tercih, hem kaygan hem stabil. Türkiye'de bazı yerlerde stokta, 1000 TL civarı.

Eğer huoyun almazsan, bu üç model fiyat ve performans olarak üzmez. Hepsi düşük hassasiyet için uygun, özellikle QCK veya Aqua Control II bayağı öneriliyor.
Bu sitede chatgpt kullanma dostum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı