Bu soğutucunun neresi 1150TL 'lik ?
SE-224-XT öneriyorum bende. Farklı seçenekler istiyorsanız :Merhaba arkadaşlar, herkese iyi sosyaller sistemde kalan son parçam soğutucu onun için fikirlerinize ihtiyacım var.
Anakartım B550 Gaming Edge Wi-Fi
İşlemcim 5600X.
Kasam darkFlash DLS480 modeli bana uygun bir hava soğutucu önerilerini bekliyorum. Odam yazın çok sıcak oluyor, siz olsanız ne alırdınız.
Konulara baktığımda SE 224 XT modeli öneriyorlar genelde sizce nasıl bir performans alırım? Fuma 2 almadığıma pişman olur muyum şimdiden teşekkürler.
@BerkayZ87 hocam sizinde fikrinizi alayım müsaitseniz son 2 parçada çok yardımınız dokunmuştu.
Performans videoları için :@Süleyman Yusuf hocam bu Dark Freezer fiyatı bayağı iyi mis onun performansı diğerlerine göre nasıl olur? Örnek SE 224'e göre.
Ve bu SE 224 aldığımda ekstra fan taksak çok fark eder mi?
Aradaki 2 kat fiyat farkına değdiğini düşünmüyorum. O kadar ileri gidilecekse şu alınmalı bence :SE 224 XT ve Fuma 2 için karşılaştırma yapabileceğin incelemeler var.
ID-Cooling SE 224 XT ARGB & SE 224 XT Basic Review
ID-Cooling looks to dominate the entry level cooler market by giving users a traditional tower cooler with an emphasis on solid performance in the SE 224 XT Basic. Taking things a step further, they add LED lighting with the appropriately dubbed SE 224 XT ARGB. Both versions certainly gave the...www.techpowerup.com
Fuma 2 alabileceğin en iyi soğutucu desem yalan olmaz.
Aşırı gerekli değil, tahmini 4-5 derece fark edebilir.@Süleyman Yusuf @KuoNN teşekkürler ben detaylı şekilde bakacağım.
@Süleyman Yusuf hocam ben yarın ya da bugün siparişi geçiyorum o zaman SE 224 XT. Sizce ekstra fan siparişi geçeyim mi etki eder mi? Ve yeniden teşekkürler.