Everest KB MK7, 980 liraya almıştım.ç Şu an ne kadar bilmiyorum. Rainbow fakat müthiş. 20 Renk modu var. Olmadı qpart mech 2000İyi günler arkadaşlar.
1.000 TL bütçem var.
Klavye marka model çok önemli değil. Red switch, numpadli 1000 TL altı klavye önerebilir misiniz?
1500TL'ye çok iyi bir klavye var. İyzico ile öderseniz %10 indirim yapıyor ve ilk defa İyzico kullanıyorsanız 300TL cashback yapıyor. Toplam 1050TL'ye geliyor.(İlk olarak 1500TL çekiyor.)İyi günler arkadaşlar.
1.000 TL bütçem var.
Klavye marka model çok önemli değil. Red switch, numpadli 1000 TL altı klavye önerebilir misiniz?

Nakit lazım hocam.1500TL'ye çok iyi bir klavye var. İyzico ile öderseniz %10 indirim yapıyor ve ilk defa İyzico kullanıyorsanız 300TL cashback yapıyor. Toplam 1050TL'ye geliyor.(İlk olarak 1500TL çekiyor.)
449TL İyzico hesabınıza yatıyor. Parayı nakite çeviremiyorsunuz fakat sanal kart ile harcayabiliyorsunuz.
![]()
Redragon Brahma K586RGB Red Switch Optik Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
Dikkat, lütfen! Redragon K586 BRAHMA, her biri benzersiz, sıra dışı ve pratik Redragon klavye özelliklerinin harmanlandığı evde. Gerçek ALL-IN-ONE profesyonel donanım, destansı kombinasyon.www.gaming.gen.tr
Kendim de kullanıyorum aşırı derecede memnunum. İyzico hesabı açtıktan sonra ilk kampanyalara katılın.
Alışveriş sekmesini de kontrol edin eğer başka bir alışveriş yaptığınız gözüküyorsa 300TL vermiyor ona göre.
Bu fiyatta iyi bir şey ve dediğiniz özellikte klavyeyi bulacağınızı sanmıyorum maalesef.Nakit lazım hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.