En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3-500G-G25 SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.990,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
SanDisk Plus modeli kronik sorunlu olduğunu gördüm bende ama 3D modeli içinde çok önerilen bir marka olarak görmediğimden Patriot markasından bir SSD seçtim.
Önerilenler SSD'lerden PNY iyi midir? SSD 3D ile Patriot'un SATA3 modeli arasında kalite farkı yok mudur?
Bir de anakartımın SATA 3 destekleyip desteklemediğini nereden görebilirim?
SanDisk Plus modeli kronik sorunlu olduğunu gördüm bende ama 3D modeli içinde çok önerilen bir marka olarak görmediğimden Patriot markasından bir SSD seçtim.
Önerilenler SSD'lerden PNY iyi midir? SSD 3D ile Patriot'un SATA3 modeli arasında kalite farkı yok mudur?
Bir de anakartımın SATA 3 destekleyip desteklemediğini nereden görebilirim?
Welcome to the SSD tier list. SSD or Solid State Drive is a storage device containing non-volatile flash memory, used in place of hard drive because of its much greater speed. Unlike a hard drive, a solid state drive doesnt have any moving parts. It has two main components - A flash controller an...
Herkese merhaba arkadaşlar, uzun zaman sonra SSD listesini tekrar güncelledim ve yeni bir konu açmak istedim. SSD listesini illaki takip edenler vardır. Ancak bu konu vasıtasıyla ilk kez öğrenenler için tanıtayım: Geniş SSD Seviye Listesi, piyasada bulunan neredeyse tüm SSD'lere ait teknik...