1.000 TL toz ve tere dayanıklı Bluetooth kulaklık önerisi

Şöyle çalışıyor, duyduğunuz sesleri alıyor mikrofondan, işleyerek tam tersini oluşturuyor sonra kulağınıza veriyor. Kısaca anlatım bu böylece gürültü engelliyor. Dış sesleri kesiyor evet.
Çok da önemli değil sanki bu. Peki Şarjı iyi dayanacak başka marka yada model önerebilir misiniz bu bütçede?

Bütçene uyarsa üç beş arttırmaya Buds FE uyar.

Onun dışında ne alınabilir denirse pek bilmiyorum açıkçası.

Bütçe kısıtlı olunca seçenekler daralıyor. Freebuds se güzel gidebilir daha düşük fiyata diyeceğim o da fitness'ta düşebilir. Edifier X3S var kesin bir detay bulamadım fitness konusunda işini görür gibi.

Bütçene uyarsa üç beş arttırmaya Buds FE uyar.

Onun dışında ne alınabilir denirse pek bilmiyorum açıkçası.

Bütçe kısıtlı olunca seçenekler daralıyor. Freebuds se güzel gidebilir daha düşük fiyata diyeceğim o da fitness'ta düşebilir. Edifier X3S var kesin bir detay bulamadım fitness konusunda işini görür gibi.
Buds FE sanırım en mantıklısı gibi oyun falan oynamayı düşünmüyorum zaten. Buds FE'nin şarj performansı nasıldır hocam biliyorsanız? Ne kadar sürede fullenir ne kadar sürede biter?

Buds FE sanırım en mantıklısı gibi oyun falan oynamayı düşünmüyorum zaten. Buds FE'nin şarj performansı nasıldır hocam biliyorsanız? Ne kadar sürede fullenir ne kadar sürede biter?
internette 8 saat kullanım ömrü, 1,5-2 saat kutusunun şarj süresi denmiş ancak kullananlar daha net bir cevap verir.

@KojiroHyuga04 @382019

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı