1.000 TL'den pahalı bir klavye almaya gerek var mı?

Zehn

Decapat
Daha fazla  
Güncel olarak bir laptop kullanıyorum ve klavyesi yeterli de geliyor. 1000 TL'nin üstünde olan 3000 TL'lik vb manyetik, mekanik klavyelerde ne bu kadar fark ettiriyor? Tek fark hissiyat mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asla gerek yok almaya ben 5 yıl boyunca plastik kokan 50₺'lik klavye kullandım. Eğer e-sporcu seviyesinde oyun falan oynamayacaksan gerek yok.

Güncel olarak bir laptop kullanıyorum ve klavyesi yeterli de geliyor. 1000 TL'nin üstünde olan 3000 TL'lik vb manyetik, mekanik klavyelerde ne bu kadar fark ettiriyor? Tek fark hissiyat mı?

Manyetik fark ettiriyor ama 2 klık manyetikle 5 klık arasında fersah fersah fark yoktur.
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...olu-kablosuz-oyuncu-si-fiyati,1030573671.html bu ürün gayet uygun fiyatına göre. Kullanıyorum memnunum. Wireless destekliyor manyetik switch mevcut.

Oyunlarda tepki süresi, birden fazla tuşa basma gibi özellikleri de önemli. Oyun oynamayan biri için gerekli olmayabilir ama ilk defa mekanik klavyeye geçtiğimde çok fark etmişti benim için. Tabii üst düzey bir klavyeye geçmedim üst düzey ekipman kalitesini yorumlayamayacağım.

FPS oyunları oynuyorsan manyetik klavyeler daha iyi fark yaratır normal klavyelere göre ama manyetikler kendi arasında bildiğim kadarıyla fark olmuyor(kalite dışında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…