Merhaba. Sadece yazı yazmak için kullanılacak. Sesi az ancak yazış hissiyatı güzel bir klavye arıyorum yardımcı olur musunuz? Bütçe 1000TL civarı.
En sessizi denemez ama yeteri kadar sessiz hocam, rahatsız olanı hiç görmedim sesinden.Yellow swictch en sesesizi miydi?
Ses konusunda diyorsan ornata kadar sessiz olur mu emin değilim ama ikisi arasında tercih yapacaksan ornata alınmaz bence. Gidip de membran klavyeye 2k vermezdim açıkçası.Bundan iyi midir?
![]()
Razer Ornata Chroma V3 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Ornata Chroma V3 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Ornata Chroma V3 Membrane Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.049,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hangisinden bahsediyorsun hocam?Bu klavyenin kablosuz özelliğini kapatma on off tuşu var mıdır acaba? Altında bir tuş var ona mı yarıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.