1.000 TL'ye claw grip fare önerisi

Bütçe
1000

gorko

Hectopat
Daha fazla  
1k bütçem var 800TL'lere falan olsa çok daha iyi olur ama benim için, pençe (claw) tutuşu kullanıyorum.
Tam olarak el ölçüsü nasıl alınıyor bilmiyorum ama elimi düz tuttum parmaklarımı kapattım, uzunlamasına 17cm yanlamasına da ( baş parmak dahil değil sadece avuç içi ) 8cm.
Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.

İkinci el temiz Razer Cobra bakabilirsin belki. İndirim gelirse de alabilirsin.

Hocam hiç 2. ellere bakıp uğraşmak istemiyorum 0 alıp geçerim diye düşünüyorum.

Delikli yapı sorun değilse model o olabilir, Mouse için el ölçüsü nasıl alınır?
Doğru mu ölçmüşsün bakabilirsin buradan.

Delikli yapı nasıl bir sorun yaratabilir? Çok çabuk kirlendiğini duymuştum. +ları ve -lerini söyleyebilir misin?

Benim gibi sevmeyen kişileri rahatsız ediyor.
Beyazdan dolayı kirlenme olayı kaplamaya bağlı, fareyi kullanmayıp beyaz kirlenir diyen kişiye takma. Kullanan kişilere sorman gerek ki bu mouse için kirleniyor diyorlar.
Tabii buna ortam kirliliği, ter ve vücuttaki yağ bile etki edebilir.
Artısı ise
Ekstra hafiflik sağlaması.

Hocam aşırı hafif fareleri sevmiyorum, çok ağır mouse ta sevmiyorum orta bir şey arıyorum ağırlık olarak (tabii farelerin ortalama olması gereken ağırlık ne kadardır bilmiyorum ama)

Model o 58 gram, ağır ya da çok hafif sayılmaz.

Bende olan farenin ağırlığını bulamadım maalesef ne kadar olduğunu bilmiyorum ama ortanın biraz üstü diyebilirim.
Ayrıca ben beyaz istiyorum beyazı 1.5k siyahı 1K civarlarında çok fiyat farkı var ve bütçemin üstünde, başka bir öneriniz var mıdır?

Garanti vb. önemli değilse dareu A950 Pro olabilir belki,
Onunda gıcırdama ve tuş çalışmama sorunu var.
Tuş çalışmama giderilebilir ama gıcırdama kolay gitmiyor diye biliyorum.

Garanti vb. önemli değilse dareu A950 Pro olabilir belki,
Onunda gıcırdama ve tuş çalışmama sorunu var.
Tuş çalışmama giderilebilir ama gıcırdama kolay gitmiyor diye biliyorum.

Garanti olması önemli hocam 1 sene olsa bile, taklaya gelirim eğer sıkıntılı çıkarsa. Ve dediğiniz gibi sorunları varmış. Bir 2 sene götürebilecek bir mouse lazım bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…