kivikivi Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 302 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #11 gorko dedi: Garanti olması önemli hocam 1 sene olsa bile, taklaya gelirim eğer sıkıntılı çıkarsa. Ve dediğiniz gibi sorunları varmış. Bir 2 sene götürebilecek bir mouse lazım bana. Genişletmek için tıkla... Satın aldığınız mouse asgari olarak 2 yıl garantili olmak zorunda hocam, kanun böyle. Sorun çıkaran bir firma olursa THH'ye şikayet edebilirsiniz. Ayrıca şunu söyleyeyim: Model O'nun delikleri tozlanıyor evet fakat temizlemesi aşırı kolay ve (bence) zevkli.
gorko dedi: Garanti olması önemli hocam 1 sene olsa bile, taklaya gelirim eğer sıkıntılı çıkarsa. Ve dediğiniz gibi sorunları varmış. Bir 2 sene götürebilecek bir mouse lazım bana. Genişletmek için tıkla... Satın aldığınız mouse asgari olarak 2 yıl garantili olmak zorunda hocam, kanun böyle. Sorun çıkaran bir firma olursa THH'ye şikayet edebilirsiniz. Ayrıca şunu söyleyeyim: Model O'nun delikleri tozlanıyor evet fakat temizlemesi aşırı kolay ve (bence) zevkli.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #12 kivikivi dedi: Satın aldığınız mouse asgari olarak 2 yıl garantili olmak zorunda hocam, kanun böyle. Sorun çıkaran bir firma olursa THH'ye şikayet edebilirsiniz. Ayrıca şunu söyleyeyim: Model O'nun delikleri tozlanıyor evet fakat temizlemesi aşırı kolay ve (bence) zevkli. Genişletmek için tıkla... Bütçem 1K fakat 1.5kye falan buldum beyaz.
kivikivi dedi: Satın aldığınız mouse asgari olarak 2 yıl garantili olmak zorunda hocam, kanun böyle. Sorun çıkaran bir firma olursa THH'ye şikayet edebilirsiniz. Ayrıca şunu söyleyeyim: Model O'nun delikleri tozlanıyor evet fakat temizlemesi aşırı kolay ve (bence) zevkli. Genişletmek için tıkla... Bütçem 1K fakat 1.5kye falan buldum beyaz.
kivikivi Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 302 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #13 gorko dedi: Bütçem 1K fakat 1.5kye falan buldum beyaz. Genişletmek için tıkla... Yani hocam 1.5K bence Model O için çok fazla ama piyasada ucuz mouse kalmadı zaten. Sahibinden'de şu ilanı buldum inceleyin isterseniz: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...kutusu-acilmamis-uygun-fiyat-1187746308/detay Kutusu açılmamış ve garantisi hala 2 yıl demiş satıcı. Beyaz mouse istediğiniz için değerlendirilebilir.
gorko dedi: Bütçem 1K fakat 1.5kye falan buldum beyaz. Genişletmek için tıkla... Yani hocam 1.5K bence Model O için çok fazla ama piyasada ucuz mouse kalmadı zaten. Sahibinden'de şu ilanı buldum inceleyin isterseniz: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...kutusu-acilmamis-uygun-fiyat-1187746308/detay Kutusu açılmamış ve garantisi hala 2 yıl demiş satıcı. Beyaz mouse istediğiniz için değerlendirilebilir.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #14 kivikivi dedi: Yani hocam 1.5k bence model o için çok fazla ama piyasada ucuz mouse kalmadı zaten. Sahibinden'de şu ilanı buldum inceleyin isterseniz: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...kutusu-acilmamis-uygun-fiyat-1187746308/detay Kutusu açılmamış ve garantisi hala 2 yıl demiş satıcı. Beyaz mouse istediğiniz için değerlendirilebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 0 alacağım ben bir sıkıntı çıksa falan uğraşamam. Teşekkür ederim yine de. kivikivi dedi: Yani hocam 1.5k bence model o için çok fazla ama piyasada ucuz mouse kalmadı zaten. Sahibinden'de şu ilanı buldum inceleyin isterseniz: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...kutusu-acilmamis-uygun-fiyat-1187746308/detay Kutusu açılmamış ve garantisi hala 2 yıl demiş satıcı. Beyaz mouse istediğiniz için değerlendirilebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam başka yazan olmadıda öneriniz var mı başka? Son düzenleme: 13 Ağustos 2024
kivikivi dedi: Yani hocam 1.5k bence model o için çok fazla ama piyasada ucuz mouse kalmadı zaten. Sahibinden'de şu ilanı buldum inceleyin isterseniz: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...kutusu-acilmamis-uygun-fiyat-1187746308/detay Kutusu açılmamış ve garantisi hala 2 yıl demiş satıcı. Beyaz mouse istediğiniz için değerlendirilebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 0 alacağım ben bir sıkıntı çıksa falan uğraşamam. Teşekkür ederim yine de. kivikivi dedi: Yani hocam 1.5k bence model o için çok fazla ama piyasada ucuz mouse kalmadı zaten. Sahibinden'de şu ilanı buldum inceleyin isterseniz: https://www.sahibinden.com/ilan/iki...kutusu-acilmamis-uygun-fiyat-1187746308/detay Kutusu açılmamış ve garantisi hala 2 yıl demiş satıcı. Beyaz mouse istediğiniz için değerlendirilebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam başka yazan olmadıda öneriniz var mı başka?
kivikivi Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 302 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #15 gorko dedi: Hocam başka yazan olmadıda öneriniz var mı başka? Genişletmek için tıkla... Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile GO-WHITE ITOPYA.COM'da www.itopya.com
gorko dedi: Hocam başka yazan olmadıda öneriniz var mı başka? Genişletmek için tıkla... Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile GO-WHITE ITOPYA.COM'da www.itopya.com
EGEpc Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #16 Merhaba Razer Cobra kullanoyrum ve daha iyisi yok gibi mükemmel bir şey.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #17 kivikivi dedi: Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile GO-WHITE ITOPYA.COM'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam benim bütçem 1K belirttiğim gibi. EGEpc dedi: Merhaba Razer Cobra kullanoyrum ve daha iyisi yok gibi mükemmel bir şey. Genişletmek için tıkla... 1.5kya var Akakçe'de bütçemi aşıyor maalesef.
kivikivi dedi: Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA Glorious Model O Beyaz Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile GO-WHITE ITOPYA.COM'da www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam benim bütçem 1K belirttiğim gibi. EGEpc dedi: Merhaba Razer Cobra kullanoyrum ve daha iyisi yok gibi mükemmel bir şey. Genişletmek için tıkla... 1.5kya var Akakçe'de bütçemi aşıyor maalesef.
kivikivi Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 302 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #18 gorko dedi: Hocam benim bütçem 1K belirttiğim gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam sepette 999₺ olarak gözüküyor İtopya'da, o yüzden attım.
gorko dedi: Hocam benim bütçem 1K belirttiğim gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam sepette 999₺ olarak gözüküyor İtopya'da, o yüzden attım.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.404 Makaleler 3 Çözümler 20 19 Ağustos 2024 #19 Büyük olması sıkıntı değilse Gladıus 3 aımpoınt.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #20 belirsizz dedi: Büyük olması sıkıntı değilse Gladius 3 aımpoınt. Genişletmek için tıkla... Sadece Wireless mi bu model? Bütçem 1K ayrıca beyaz istiyorum belirteyim.
belirsizz dedi: Büyük olması sıkıntı değilse Gladius 3 aımpoınt. Genişletmek için tıkla... Sadece Wireless mi bu model? Bütçem 1K ayrıca beyaz istiyorum belirteyim.