1.000 TL'ye erkek parfüm önerisi

Hocam o fiyata sanırım en iyi Zara'dan alınır, nasıl bir şey istiyorsunuz yazlık mı kışlık mı, Zaradan gidip denerseniz aslında beğendiğinizi bulabilirsiniz.
Bu arada Zara'daki tüm parfümler klondur hepsi meşhur markaların benzerleri, internette listeler filan da var hatta hangi parfüm Zara'daki hangi isme karşılık geliyor diye onlara da bakabilirsiniz.
Şimdi baktım da bazı yeni serilerinde 1690 tl'lere kadar çıkmışlar o fiyata da değmez gibi.

Hocam o fiyata sanırım en iyi Zara'dan alınır, nasıl bir şey istiyorsunuz yazlık mı kışlık mı, zaradan gidip denerseniz aslında beğendiğinizi bulabilirsiniz.
Bu arada Zara'daki tüm parfümler klondur hepsi meşhur markaların benzerleri, internette listeler filan da var hatta hangi parfüm Zara'daki hangi isme karşılık geliyor diye onlara da bakabilirsiniz.
Şimdi baktım da bazı yeni serilerinde 1690 TL'lere kadar çıkmışlar o fiyata da değmez gibi.

Zaradan sand desert at sunset ıntense, sunrise on the red sand dunes ıntense ve tender amber ıntense kesinlikle öneririm hocam fiyatları diğerlerine göre yüksek ama diğerlerinden çok daha performanslı ve harika kokular.

Sunrise on the red sand dunes ıntense bence de çok iyi bi seçim olur. LV-Imagination klonu. Ben de düzü vardı intenseleri sonradan çıkardılar daha performanslı sanırım.

zara'dan parfüm alınmaz bildiğin çöp'tür. mfy, kimyager ahmet, prs, maria, dose, gloria, tutaste, alberto sego gibi butiklerden almanızı şiddetle tavsiye ederim.

Siz çöp diyorsanız çöptür tabi. MFY sentetikliğini övüyorsanız güvenli içerikleri olan parfümleri beğenmeyebilirsiniz.

Siz çöp diyorsanız çöptür tabii. MFY sentetikliğini övüyorsanız güvenli içerikleri olan parfümleri beğenmeyebilirsiniz.

MFY'den elimde 4 adet ürün var ve hepsi oldukça kaliteli. Hiçbirinde sentetiklik hissi almadım. Parfümlerde tarih gerçekten önemlidir; orijinal bile olsa yeni üretim (örneğin 1 aylık) bir parfüm, başta sizi yanıltabilir, hatta soğumanıza bile neden olabilir? Bu yüzden birkaç fıs kullandıktan sonra parfümü oda sıcaklığında, güneş almayan bir yerde (örneğin elbise dolabında) bir süre dinlendirin. Zamanla karakteri oturacak ve kalitesini daha net hissedeceksiniz. Bu durum birçok markada geçerlidir.

Mfy'den elimde 4 adet ürün var ve hepsi oldukça kaliteli. Hiçbirinde sentetiklik hissi almadım. Parfümlerde tarih gerçekten önemlidir; orijinal bile olsa yeni üretim (örneğin 1 aylık) bir parfüm, başta sizi yanıltabilir, hatta soğumanıza bile neden olabilir? Bu yüzden birkaç fıs kullandıktan sonra parfümü oda sıcaklığında, güneş almayan bir yerde (örneğin elbise dolabında) bir süre dinlendirin. Zamanla karakteri oturacak ve kalitesini daha net hissedeceksiniz. Bu durum birçok markada geçerlidir.

Dostlar nereden almalıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı