EnesKılıç Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #1 Bütçe tam değil ama 1000 TL'ye yakın olsa iyi olur Valorant oynuyorum farem pek iyi değil ve ağır(145gr) biraz daha rahat küçük ve beyaz bir mouse düşünüyorum rankım plat1 yani ciddi bir şey düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2024
Bütçe tam değil ama 1000 TL'ye yakın olsa iyi olur Valorant oynuyorum farem pek iyi değil ve ağır(145gr) biraz daha rahat küçük ve beyaz bir mouse düşünüyorum rankım plat1 yani ciddi bir şey düşünüyorum.
C Captan.Max Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 854 Çözümler 10 Yer Turkey/İstanbul 10 Eylül 2024 #2 SteelSeries Prime SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
SteelSeries Prime SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol SteelSeries Prime Fps Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com