1.000 TL'ye fare önerisi

Ahmet Yorulmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Yeni bir mouse bakıyorum. Şu an ki mouse Cooler Master CM110. ölçüleri elime tam uyuyor. Fakat yeni bir mouse almak istiyorum. İtopya'da fiyatı makul görünüyor şu an. Razer Cobra 8500 DPI Kablolu Siyah RGB Gaming Mouse | ITOPYA tavsiye eder misiniz? Bütçemi de 1000 TL civarı olarak ayarladım. Alsam aralarında kendini gösterecek kadar fark olur mu? Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum, yorumlarınızı bekliyorum. :)

Arkadaşlar selam. Yeni bir mouse bakıyorum. Şu an ki mouse Cooler Master CM110. ölçüleri elime tam uyuyor. Fakat yeni bir mouse almak istiyorum. İtopya'da fiyatı makul görünüyor şu an. Razer Cobra 8500 DPI Kablolu Siyah RGB Gaming Mouse | ITOPYA tavsiye eder misiniz? Bütçemi de 1000 TL civarı olarak ayarladım. Alsam aralarında kendini gösterecek kadar fark olur mu? Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum, yorumlarınızı bekliyorum. :)
XM1r ya da M800 Pro alınmalı eğer bütçe yetiyorsa. İkisi de müthiş fareler.

Fiyatı düşerse SteelSeries Prime öneririm el boyutu tuşuşun gibi şeyler uygunsa şu an kullanıyorsum muazzam bir şey.

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Hepsini tek tek değerlendirip bulabildiklerimi de test edeceğim. Sonunda bir tane almayı düşünüyorum. Tüm yorumlarınız için teşekkür eder iyi geceler diliyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı