1.000 TL'ye fare önerisi

Gayet güzel demişler ama 1-2 kişi encoderlardan şikayetçi. Ancak driverde bir ayar ile düzeltilebiliyormuş. Click'lerden de gecikme olduğu söyleniyor ancak fark etmeyeceğini belirtmişler.

Reddit'te çok fazla encoderlardan şikayet var hocam, ben arattığımda full liste gibi karşıma dizildi, 5-7 kişide takılmadan bahsetmiş, yinede bilemiyorum.

Reddit'te çok fazla encoderlardan şikayet var hocam, ben arattığımda full liste gibi karşıma dizildi, 5-7 kişide takılmadan bahsetmiş, yine de bilemiyorum.

Tarihe bakınca hepsi 1-2 yıl önce. Yeni üretimde sorun yok deniliyor. Ayrıca bana niye liste çıkmıyor ama delay olayı doğru olabilir. Osu gibi oyunlarda anca hissedersin. Encoderi garantiye gönder hallederler. SteelSeries Prime'ninde encoder sorunları var. Bu fiyata düzgün encoder zor herhalde. Gönderin bütün mouselerinizi yapayım .

Son düzenleme:
Evet baktığımda 1 yıl önce hepsi, bilemiyorum en kötü iade edilebilir, ben kablosuz versiyonunda sorun yaşadım, ticket attığımda daha iyisini göndermişlerdi, alınabilir.

Yazan herkese tesekkur ederim. Birkac arkadasin daha onerisi ve dis gorunusune kanmak nedeniyle hyperx pulsefire 2 aldim ve 3 gundur kullaniyorum. Suana kadar delay vb gibi bi sorun yasamadim. Goruntusu beni 3 gun gecmis olmasina ragmen ilk gunku gibi kendine cekiyor. Alacak arkadaslara tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…