1.000 TL'ye Gaming mouse önerisi

Bütçe
1000-1200
https://m.n11.com/urun/furylevel-z1...-optik-oyuncu-mouse-55213460?magaza=furylevel Türk bir youtuberin çıkardığı mouse. Gerek switch gerek sensörü gayet yeterli. MCU'su idare eder. Ağırlığı gayet yerinde. Eğer bilgi için video istersen
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izleyebilirsin. Nays ile alırsan istediğin fiyata geliyor.

Şu anki kullandığım mouse MSI Interceptor ve ağırlığı 100 gram civarı umarım alışmakta güçlük çekmem.

Hocam bende eskiden ağır mouse kullanıyordum. Ağır mouse kullanmayı da seviyordum, daha ağırı olsa bile kullanırdım fakat hafife geçtikten sonra hafifin değerini anlıyorsunuz. Ben değişikliklere zor adapte olan biriyim, direkt oynayışımı etkiler o yüzden çekingem vardı fakat Max 1-2 güne ağırlığına alıştım zor adapte olan biri olmama rağmen. Hatta bir tık avantajını bile hissediyorsunuz.

Hocam forumda ki önerilerden sonra 1 hafta önce HyperX PulseFire Haste'yi aldım. 1 haftadır aktif olarak kullanıyorum. Bundan önce Everest'in ağır bir mousenu kullanıyordum. Buna geçtikten sonra inanılmaz bir rahatlama geldi aldıktan 3 saat sonra alıştım. Terleme konusunda benim açımdan etkili oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…