Kariahh Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #11 Lwovv dedi: Akbank'a üye degilsen dostum 100010011272682 bu kodu kulanarak üye olursan 750 TL veriyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef üyeyim. Burak Karabal dedi: Tek fanlı olan modelinin beyazı var bunun yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çift fanlı olsa iyiydi kötü durmasi bakımından beyaz istemiştim anakart kasa beyaz ekran kartida beyaz alacaktım. Son düzenleme: 11 Mart 2025
Lwovv dedi: Akbank'a üye degilsen dostum 100010011272682 bu kodu kulanarak üye olursan 750 TL veriyor. Genişletmek için tıkla... Maalesef üyeyim. Burak Karabal dedi: Tek fanlı olan modelinin beyazı var bunun yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çift fanlı olsa iyiydi kötü durmasi bakımından beyaz istemiştim anakart kasa beyaz ekran kartida beyaz alacaktım.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.284 Çözümler 53 11 Mart 2025 #12 Kariahh dedi: Maalesef üyeyim. Çift fanlı olsa iyiydi kötü durmasi bakımından beyaz istemiştim anakart kasa beyaz ekran kartida beyaz alacaktım. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam beyaz soğutucuların ya stoğu yok ya çok pahalı.
Kariahh dedi: Maalesef üyeyim. Çift fanlı olsa iyiydi kötü durmasi bakımından beyaz istemiştim anakart kasa beyaz ekran kartida beyaz alacaktım. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam beyaz soğutucuların ya stoğu yok ya çok pahalı.
Kariahh Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #13 Burak Karabal dedi: Maalesef hocam beyaz soğutucuların ya stoğu yok ya çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun cift fanlı siyah alirim artik herkese teşekkürler konu kapanmıştır.
Burak Karabal dedi: Maalesef hocam beyaz soğutucuların ya stoğu yok ya çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Sağlık olsun cift fanlı siyah alirim artik herkese teşekkürler konu kapanmıştır.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.284 Çözümler 53 12 Mart 2025 #14 Kariahh dedi: Sağlık olsun cift fanlı siyah alirim artik herkese teşekkürler konu kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.
Kariahh dedi: Sağlık olsun cift fanlı siyah alirim artik herkese teşekkürler konu kapanmıştır. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam.