1.000 TL'ye kadar akıllı saat önerisi

XakoR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F
Gigabyte B650M S2H
ASUS TUF Gaming OC RTX 3080
G.Skill Flare X5 32GB (2x16) 5600 MHz
Kingston NV2 1TB 3500/2100 M.2
WD 1TB 7200 RPM
Cooler Master Masterliquid ML240L
NZXT C750 750W 80+ Bronze
Dark Guardian Case

Asus XG249CM 23.8" 270hz 1ms
Asus VG248QE 24" 144Hz 1ms
Logitech G Pro X
Logitech G Pro TKL - AULA F75
Waizowl OGM Pro V2 8K
Ana odak nabzımı dogru olcmesi ve adim takibi yapabilmesi. Bunu da uygulamadan takip edebilsem bana yeter. Var mi bunu dogru yapan bu fiyata bir saat?

Hocam Honor Chooce ile bunun arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Fiyatları aynı lakin Honor Choice in özellikleri daha iyi duruyor. Ama sağlık takibi biraz daha başarısız gibi.

Bende band 10 var, ablamda da Honor choise var o Honor 200 telefon satın aldığında yanında hediye etmişlerdi. Sağlık takibi olarak Huawei'nin sensörleri daha iyi. Huawei biraz daha küçük bir saat. Genel olarak yazılım ve arayüz çok benziyor. Eğer daha çok günlük kullanıcaksan daha şık dursun, diyorsan Honor al bence. Bileğimden çıkarmayacağım adım, uyku, spor, nabız sürekli takip etsin kilo vereceğim diyorsan Huawei al. Uygulama olarak Huawei biraz daha önde bence. Kilo verme açısından Huawei uygulaması daha çok şey sunuyor. Bu arada Honor 60 Hz ve daha akıcı Huawei'ye göre, dışarı çıkarken takmalık. Huawei görev adamı, şık duruyor ve sağlık takibi yapıyor ve pili 1 hafta gidiyor başka bir özel yanı yok.

Senin senaryoda huawei daha iyi.

Son düzenleme:
Bende band 10 var, ablamda da Honor choise var o Honor 200 telefon satın aldığında yanında hediye etmişlerdi. Sağlık takibi olarak Huawei'nin sensörleri daha iyi. Huawei biraz daha küçük bir saat. Genel olarak yazılım ve arayüz çok benziyor. Eğer daha çok günlük kullanıcaksan daha şık dursun, diyorsan Honor al bence. Bileğimden çıkarmayacağım adım, uyku, spor, nabız sürekli takip etsin kilo vereceğim diyorsan Huawei al. Uygulama olarak Huawei biraz daha önde bence. Kilo verme açısından Huawei uygulaması daha çok şey sunuyor. Bu arada Honor 60 Hz ve daha akıcı Huawei'ye göre, dışarı çıkarken takmalık. Huawei görev adamı, şık duruyor ve sağlık takibi yapıyor ve pili 1 hafta gidiyor başka bir özel yanı yok.

Senin senaryoda Huawei daha iyi.

Onu tercih edeceğim herhalde. Sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı