Hocam ben şimdi şöyle söyleyim iyi bir marka herkesin tercih ettiği bir marka olmasını istiyorum firmanın büyüklüğü beni ingilendirmiyor fakat herkes mi kullanıyor sevenleri var mı gibi aldığım zaman pişman olmak istemiyorum.
Hocam ben şimdi şöyle söyleyim iyi bir marka herkesin tercih ettiği bir marka olmasını istiyorum firmanın büyüklüğü beni ingilendirmiyor fakat herkes mi kullanıyor sevenleri var mı gibi aldığım zaman pişman olmak istemiyorum.
Ace60 pro alıp inceleme açan da vardı, zamanında ben klavyenin konusunu da açmıştım, şu an o fiyattan da ucuza geliyor ve manyetik switch bir klavye. Kampanyalarla beraber çok iyi fiyat hocam, en iyi seçenek olur kampanyaları kullanırım diyorsan.
E-Yooso Z11 önerimdir 1 yıla yakındır kullanıyorum lakin f tuşları ve ok tuşlarına hasret kalabilirsiniz. Onun dışı fiyatına göre müthiş bir klavye almanızı öneririm
Pişman olmazsın. Yurt dışında çok popüler bir marka zaten ülkemizde de yeni yeni tanınmaya başladı MCHOSE. Bizzat kullanan arkadaşlarım var ve hepsi memnun. Örneğin @YüzbaşıJohnPrice