1.000 TL'ye kadar klavye önerisi

Bütçe
1000

XaresL

Hectopat
Daha fazla  
1000 TL'ye kadar klavye önerisi istiyorum. Red switch olur blue olur fark etmez iyi olsun yeter. %60 öncelik tercihim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1000 TL'ye kadar klavye önerisi istiyorum. Red switch olur blue olur fark etmez iyi olsun yeter. %60 öncelik tercihim.
Parolapara ve iyzicodaki 2 kampanyayı kullanabileceksen ace60 pro alınabilir.

Hocam ben şimdi şöyle söyleyim iyi bir marka herkesin tercih ettiği bir marka olmasını istiyorum firmanın büyüklüğü beni ingilendirmiyor fakat herkes mi kullanıyor sevenleri var mı gibi aldığım zaman pişman olmak istemiyorum.

Ace60 pro alıp inceleme açan da vardı, zamanında ben klavyenin konusunu da açmıştım, şu an o fiyattan da ucuza geliyor ve manyetik switch bir klavye. Kampanyalarla beraber çok iyi fiyat hocam, en iyi seçenek olur kampanyaları kullanırım diyorsan.

Düz mekanik klavye istiyorsan da aynı kampanyalar ile bunu al.

E-Yooso Z11 önerimdir 1 yıla yakındır kullanıyorum lakin f tuşları ve ok tuşlarına hasret kalabilirsiniz. Onun dışı fiyatına göre müthiş bir klavye almanızı öneririm

Pişman olmazsın. Yurt dışında çok popüler bir marka zaten ülkemizde de yeni yeni tanınmaya başladı MCHOSE. Bizzat kullanan arkadaşlarım var ve hepsi memnun. Örneğin @YüzbaşıJohnPrice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…