1.000 TL'ye kadar takılma yapmayan mousepad önerisi

zorro2083

Femtopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhabalar,

Başlıkta da belirttiğim gibi takılmaya yapmayan mousepad arıyorum. Minimum 90x40 olması gerek. Bir kaç gün evvel aldığım mousepad geldi ve Corsair Katar Pro Wireless farem hızlı hareketlerde takılma yapıyor. 1 dakika içinde kaldırdım mousepadi. Daha önce başıma gelmeyen bir şey olduğundan dolayı aklıma gelmedi böyle bir problem oluşabileceği ve araştırmadım. Şimdi onu iade edip tekrar mousepad alacağım lakin aynı problemle karşılaşmak istemiyorum. Araştırdığımda buna benzer problem bir çok mousepadde yaşanmış. Yenisini alacağım ancak sizden öneri bekliyorum. Bütçem maksimum 500 TL, eğer kaliteli ve gerçekten bu problemleri yapmayan bir mousepad ise 1000 TL'ye de çıkabilirim.

Aldığım mousepad bu;

Almayın aldırmayın bence.

Son düzenleme:

SteelSeries Qck+ Large Gaming Mousepad - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bunu aldım çok memnunum SteelSeries bakabilirsiniz hocam.

Son 4 yıldır xrades markasının mouse padlerini kullanıyorum. Ablama, amcama vs. çevremdeki çoğu kişiye de aldım, aldırıdım. Öneririm.

Son 4 yıldır xrades markasının mouse padlerini kullanıyorum. Ablama, amcama vs. çevremdeki çoğu kişiye de aldım, aldırıdım. Öneririm.
Karşıma çıktı ama bilemediğim için üzerinde durmadım. 120x60 modeli var hoşuma gitti. Hızlı fare hareketlerinde takılma yapmıyorsa tercih edebilirim.

Öneri için teşekkürler.

Ölçüt belirtmemişim, 90x40 olması gerekiyor en az. Masam çok büyük ve ufak kalıyor böyle mousepadler.

90x40 1200 TL civarında biraz bütçeyi aşıyor sanırım, bende Trendyol'dan 1. olan bir ürünü aldım ancak 1-2 ay kullanımdan sonra yanları yırtıldı, ilerleyen zamanda Media marktan Rampage marka aldım onunda iyice rengi soldu kötü oldu, en son çare 600 TL'ye SteelSeries aldım aşırı memnun kaldım.

Mouse'a da bağlı, ben yaşamadım.

Mouse'a da bağlı, ben yaşamadım.
Corsair Katar Pro Wireless kullanıyorum. Yani güzel bir mouse, sanmıyorum kaliteli bir pad üzerinde o sıkıntıyı yaşayacağımı. Deneyeceğim teşekkür ederim.

Arkadaşlar halen aramaktayım 90x40 cm ölçüsünde bir pad arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…