Buna bakmıştım fakat adres hatası veriyor.Geeky GK65 65% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 68 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ANSI US Amerikan Klavyesi (Siyah, Mechanical Blue) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Geeky GK65 65% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 68 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ANSI US Amerikan Klavyesi (Siyah, Mechanical Blue) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Bu fiyata en iyisi.
Blue switch rahatsız eder mi hocam?Mekanik daha iyi olur ama bu fiyata kaliteli bir şey yok sanırım yani membran da olur.
Aklımdakiler:
MageGee TS-91(619 TL) (tasarım olarak en beğendiğim bu)
E-Yooso Z11(forumda birisi kapalı kutu olarak 800 TL'ye satıyor)
Ajazz AK680(aslında direkt bunu alacaktım fakat switchleri hakkında çok fazla kötü yorum gördüm)
Rampage rebel (normalde tercih etmiyorum ama tasarımını çok beğendim)
Blueforce majesty
Blue switch rahatsız eder mi hocam?
Amazon.com.tr
Geeky GK65 65% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 68 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ANSI US Amerikan Klavyesi (Siyah, Mechanical Blue) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Geeky GK65 65% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 68 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ANSI US Amerikan Klavyesi (Siyah, Mechanical Blue) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Bu fiyata en iyisi.
Hayir hocam yok. Hayirli olsun mukemmel klavye.Onu belirtmeyi unutmuşum blue switch istemiyordum.
Blue switch alınıyormuş sadece ben de red switch GK 61 aldım. Boyutu dışında fark var mıdır?
Red switch GK61 link alabilir miyim?
Hayir hocam yok. Hayirli olsun mukemmel klavye.
Red switch GK61 link alabilir miyim?
Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Siyah, Mechanical Red) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Siyah, Mechanical Red) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Zam geldi hocam. 2000'e alinmaz.
MCHOSE Ace 60 Pro %60 Hall Effect Ice Blue Manyetik Switch 8K Hz RGB Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-Ace60-9)
Oyun deneyiminizi hızlandırmak için tasarlanan bu özel hall effect sensörlü klavye ile geleneksel mekanik tasarımların kısıtlamalarından kurtulun.www.gaming.gen.tr
Ayni fiyata bu yukaridaki mchose daha iyi.
Dierya ×TMKB T68se oyun mekanik klavyesi, %60 klavye, kırmızı doğrusal anahtar, ultra kompakt mini 68 tuşlu gölgeleme önleyici, C tipi veri kablosu, ABD düzeni, PC Windows Gamer Typist için : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Dierya ×TMKB T68se oyun mekanik klavyesi, %60 klavye, kırmızı doğrusal anahtar, ultra kompakt mini 68 tuşlu gölgeleme önleyici, C tipi veri kablosu, ABD düzeni, PC Windows Gamer Typist için : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Uyguna ise bu var.
Teşekkürler hocam.
Ben Amazon'dan aldım fakat fiyatı 2000'e çıktı.