1.000 TL'ye klavye önerisi

Çok büyük hocam. %100 olur fark etmez ama destek yeri olmasın. Bir de destek hariç gereksiz geniş bence o kadar yerim yok.
Destek manyetikli. Bu fiyatta %60 harici klavye bulamazsınız.

Hocam bir de yüzde 80 klavyeyi napacksınız alın yüzde 60 rahatınıza bakın bu yıldan sonra sa uçak görevimi yapacaksınız.

Hangi klavye?

Peki bu ödeme işi nasıl olacak. 2 kampanyaya katıl derken hocam. Nasıl yapacağız tam olarak.
İlk olarak İyzico indirip kayıt olun. Sonra ilk olarak bakacağınız yer Alışverişlerim kısmı olsun. Orada bir alışveriş yaptığınız gözüküyorsa 2 indirimden 1'ini vermiyor çünkü. Eğer alışveriş yaptığınız gözüküyorsa başka bir telefon numarasıyla kayıt olup yine bakın.

Tam olarak bu kısım, burada herhangi bir alışveriş gözükmesin:

Sonra altta Keşfet bölümüne gelin ve biraz aşağı kaydırdıktan sonra Kampanyalar bölümünü göreceksiniz. Oradan da şu iki kampanyayı bulup katılın:

Daha sonra Gaming.Gen üzerinden hesap açın ve satın alma bölümüne gelin. Adres bölümünde sağda İyzico ile Öde kısmı var. O seçeneği seçip devam edin.

Bu kısımda da telefon numarasına İyzico hesabınızın telefon numarasını girip kredi kartıyla ödeyip işlemi bitirin.

Azıcık kurcalayınca çözdüm hocam yarın halledeceğim. Çok sağ olun uğraştırdık gece gece. @goktug.59

Azıcık kurcalayınca çözdüm hocam yarın halledeceğim. Çok sağ olun uğraştırdık gece gece. @goktug.59
Rica ederim. Bu arada bir hatırlatma yapayım bilmiyorsanız. İyzico hesabınıza para yüklemenize gerek yok. Çok komisyon kesiyor. Direkt siteden İyzico bölümüne gelince kredi kartı bilgilerinizi girip direkt komisyonsuz ödeyebilirsiniz.

Bunu bilmiyordum işte çok sağ olun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…