1.000 TL'ye klavye önerisi

eraydD

Decapat
Daha fazla  
FPS oyunları, gündelik kullanım için direkt alacağım %60 olup olmamasının bir önemi yok. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

200TL aşma şansınız var mı?

200TL aşma şansınız var mı?
Bu attığınız klavye sepette 890TL'ye denk geliyor hocam ama kendim için değil, kardeşim için alacağım. almanca olması sorun olabilir

Hocam ithalat ücretiyle 1200TL'ye geliyormuş. Bütçe üstüne çıkmaya gerek yok kardeşim için alacağım sadece valorant oynuyor. bi de teslimat süreci daha yakın bir şey var mı acaba

Bu attığınız klavye sepette 890TL'ye denk geliyor hocam ama kendim için değil, kardeşim için alacağım. Almanca olması sorun olabilir.

Konuda dendiği gibi tuşların yeri hala Türkçe klavyedeki gibi. Keycaps hariç bir farkı yok Türkçe klavyeden hocam. Alışamazsa bile sonradan keycaps değiştirir. Tabii sizin tercihiniz.

Dierya'nın yay sesi sorunu K617'den bile fazla diye biliyorum.

Konuda dendiği gibi tuşların yeri hala Türkçe klavyedeki gibi. Keycaps hariç bir farkı yok Türkçe klavyeden hocam. Alışamazsa bile sonradan keycaps değiştirir. Tabii sizin tercihiniz.

Yay sesi sorunu K617'den bile fazla.

Bu fiyata genel olarak yay sesi olmayan bir ürün bulmak neredeyse imkansız T60 falan alsa onlardada aynı sorunlar var ve kronikler bütçe düşük olduğu için yay sesi olur bence her türlü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı