Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Güncel olarak K617 Fizz kullanıyorum. Şuana kadar hiç sorum yaşamadım. Çok yay sesi var diyiyorlar ama bende yok çok fazla. Arkadaşın önerdiği modelin switchlerine kötü diyiyorlardı. Aliexpressten ucuza alınıp + olarak switch alınabilir onun için. K617 nin şeffaf keycaplisi de çıkmış sanırım. Yeni gördüm o da denenebilir.
Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Siyah, Mechanical Red) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Güncel olarak K617 Fizz kullanıyorum. Şu ana kadar hiç sorum yaşamadım. Çok yay sesi var diyiyorlar ama bende yok çok fazla. Arkadaşın önerdiği modelin switchlerine kötü diyiyorlardı. AliExpress'ten ucuza alınıp artı olarak switch alınabilir onun için. K617'nin şeffaf keycaplisi de çıkmış sanırım. Yeni gördüm o da denenebilir.
Geeky GK61 60% | Hot Swappable Mekanik Oyun Klavyesi | PC/Mac Oyuncuları için 62 Tuşlu Çok Renkli RGB LED Arkadan Aydınlatmalı | ISO DE Qwertz Alman Klavyesi (Siyah, Mechanical Red) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bu fiyatlara Outemu switchli bir klavye almak mantıksız.
Bütçenizi çok az aşabilir ancak atayım şöyle e-yooso Z-686 Mini. kendimde kullanıyorum bir sorununu görmedim henüz. Ayrıca AliExpresste birçok farklı modelide var.