ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.113 Çözümler 6 19 Ocak 2025 #11 itsagalaxy dedi: Umarım ironi yapıyosundur. Eğer yapmıyorsan da şu sistemle konuşma bence. Hocam bu gümrükte takılmıyor mu ya? Genişletmek için tıkla... Ali expressten 30 dolara aldım ben vergiyle 1783TL'ye geldi gümrüğe takılmıyor şu an elimde. Manyetik switch olması bu bütçedeki diğer klavyeleri eliyor zaten
itsagalaxy dedi: Umarım ironi yapıyosundur. Eğer yapmıyorsan da şu sistemle konuşma bence. Hocam bu gümrükte takılmıyor mu ya? Genişletmek için tıkla... Ali expressten 30 dolara aldım ben vergiyle 1783TL'ye geldi gümrüğe takılmıyor şu an elimde. Manyetik switch olması bu bütçedeki diğer klavyeleri eliyor zaten
itsagalaxy Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #12 ozguven_askim dedi: Ali expressten 30 dolara aldım ben vergiyle 1783TL'ye geldi gümrüğe takılmıyor şu an elimde. Eki Görüntüle 2401808 Manyetik switch olması bu bütçedeki diğer klavyeleri eliyor zaten Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman aldınız? Yeni düzenleme falan getirildi çünkü.
ozguven_askim dedi: Ali expressten 30 dolara aldım ben vergiyle 1783TL'ye geldi gümrüğe takılmıyor şu an elimde. Eki Görüntüle 2401808 Manyetik switch olması bu bütçedeki diğer klavyeleri eliyor zaten Genişletmek için tıkla... Hocam ne zaman aldınız? Yeni düzenleme falan getirildi çünkü.
T Türkay20 Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #13 ozguven_askim dedi: Geeky GK61. Amazon Giriş Yap Genişletmek için tıkla... Hocam bu kablolu mu ben cs tarzı oyunlar oynacağım gecikme önemli benim için de
ozguven_askim dedi: Geeky GK61. Amazon Giriş Yap Genişletmek için tıkla... Hocam bu kablolu mu ben cs tarzı oyunlar oynacağım gecikme önemli benim için de
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.243 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2025 #14 Türkay20 dedi: Merhaba arkadaşlar, 1000 lira civarı bir bütçem var mekanik klavye önerisi yapabilir misiniz? Bütçenin düşük kalabilir önerilere göre biraz daha çıkabilirim… Genişletmek için tıkla... Trendyol full RGB ve hotswap. Switchleride kaliteli bu fiyata kaçırmayın.
Türkay20 dedi: Merhaba arkadaşlar, 1000 lira civarı bir bütçem var mekanik klavye önerisi yapabilir misiniz? Bütçenin düşük kalabilir önerilere göre biraz daha çıkabilirim… Genişletmek için tıkla... Trendyol full RGB ve hotswap. Switchleride kaliteli bu fiyata kaçırmayın.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.113 Çözümler 6 19 Ocak 2025 #15 egemebb dedi: Trendyol full RGB ve hotswap. Switchleride kaliteli bu fiyata kaçırmayın. Genişletmek için tıkla... Switchleri Outemu mu?
egemebb dedi: Trendyol full RGB ve hotswap. Switchleride kaliteli bu fiyata kaçırmayın. Genişletmek için tıkla... Switchleri Outemu mu?
itsagalaxy Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #16 ozguven_askim dedi: Switchleri Outemu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam rgb falan yokmuş bu benim için çok sorun değil ufak bi aydınlatması olsa iyi olurdu gerçi de alıyorum o zaman ben bunu
ozguven_askim dedi: Switchleri Outemu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam rgb falan yokmuş bu benim için çok sorun değil ufak bi aydınlatması olsa iyi olurdu gerçi de alıyorum o zaman ben bunu
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.243 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2025 #17 Lineer hocam.
itsagalaxy Decapat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #18 egemebb dedi: Lineer hocam. Genişletmek için tıkla... Markasını sormuş dostum
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.113 Çözümler 6 19 Ocak 2025 #19 Bütçe yükselirse AK680 Max al.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.243 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2025 #20 itsagalaxy dedi: Markasını sormuş dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam klavyenin markası ne ise switchler o marka olmuyor mu? Attack Shark marka switchleri. Ama switch türünü sorduğunu sanıyorum.
itsagalaxy dedi: Markasını sormuş dostum. Genişletmek için tıkla... Hocam klavyenin markası ne ise switchler o marka olmuyor mu? Attack Shark marka switchleri. Ama switch türünü sorduğunu sanıyorum.