Lise 1'de 5.11 marka 50l siyah taktik çanta almıştım. Şu an üniversite 4. sınıf olacağım hala aynı çanta ile her yere gidiyorum üniversite dahil. Çantanın yaşanmışlığı bile birçok arkadaşımdan daha fazla. Dayanıklı, ömürlük çanta kısacası. Ayrıca insanlardan farklı olmayı seviyorum, herkes standart okul çantası ile giderken bana sıkıcı geliyordu hep. Hala sıkıcı gelir, yok ben şu rengini aldım kanka Nike'ın bak çok güzel, yok ben abibas aldım çok iyi. Hepsi gözümde aynı ve hepsi sıkıcı. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz ama benim çok işimi gördü taktik çanta.
İçinde C.A.T turnikem, multitoolum, bandajım, oksijenli suyum, ağrı kesicim, atelim vs. hazır duruyor. üstüne genelde laptop, kitap, kalem, su, şarj aletleri, yedek kıyafet vs. alıp her yere gidebiliyorum rahatlıkla.
En ucuz Faber-Castell Casual Mono Okul Çantası Gri fiyatlarını Akakçe ile takip et! Faber-Castell Casual Mono Okul Çantası Gri özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Kırtasiyelerde bulabilirsiniz. Grisi ve kırmızısı bende mevcut.
İçinde C.A.T turnikem, multitoolum, bandajım, oksijenli suyum, ağrı kesicim, atelim vs. hazır duruyor. üstüne genelde laptop, kitap, kalem, su, şarj aletleri, yedek kıyafet vs. alıp her yere gidebiliyorum rahatlıkla.
Hoşuna gider mi bilmiyorum ama ben yıllardır 5.11'in taktik çantası ile okula, işe, spora vs. her yere gidiyorum içine bi kendim sığmıyorum o derece işlevli ve görüntüsü hoşuma gidiyor. Ucuz yollu taktik çanta önerebilirim.