Merhaba bu videodaki testleri yaptım ve ağ kalitem C çıktı. Şu anda Huawei HG658C V2 marka model modemi kullanıyorum, hattım TurkNet VDSL en düşük ping miktarına ulaşabilmek için videodaki işlemleri yapmak yani OpenWrt gibi yazılımlar kullanmak istiyorum, bunun yanı sıra modemin içerisinden reklam engelleme gibi özelliklerin aktif edilebildiğini duydum bunu da yapmak istiyorum, bu işlemler için uygun bir modem bakıyorum, bütçem 1K ama esnetilebilir.
Şuan kendi bilgilsayar bilgilerim dahilinde aradığımda piyasada bulduğum firmware destekli Huawei HG655d Modem var ama satıcısının nasıl bir cihaz sattığı belli değil bir problem olsa yardımcı olacak kimseyi bulamayacakmışız gibi duruyor bir süre daha piyasaya güvenilir satıcılardan sunulan ürünlerin düşmesini bekleyeceğim veya ikinci el bakacağım.
Şuan kendi bilgilsayar bilgilerim dahilinde aradığımda piyasada bulduğum firmware destekli Huawei HG655d Modem var ama satıcısının nasıl bir cihaz sattığı belli değil bir problem olsa yardımcı olacak kimseyi bulamayacakmışız gibi duruyor bir süre daha piyasaya güvenilir satıcılardan sunulan ürünlerin düşmesini bekleyeceğim veya ikinci el bakacağım.
Son düzenleme: