1.000 TL'ye red Switch klavye önerisi

Bütçe
600-1200 tl

VooGan

Centipat
Daha fazla  
Red Switch ve uzun omürlü bir klavye arıyorum, en az 1 yil gibi bir süre götürmeli. %60 olabilir, TKL olabilir veya %100 olabilir. Boyut fark etmez. TR veya yurt dışı olabilir.

Aklımda bu var. Bu fiyat bandında daha iyisi varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hotswap olması büyük artı switchleri söküp değiştirebilirsiniz demek bu.

Yüzde 60 lık klavye olduğu için Türkçe yazarken çok sıkıntı yaşayacaksınız virgül gibi işaretleri koymak için dili İngilizce yapmanız gerekecek.

Klavyeyle gelen switchler ise büyük ihtimalle çok gıcırtılı outemu switchler, hızlı bozuluyorlar ve yayları hissediyorsun gıcıklar baya. Ama dediğim gibi hotswap olduğu için lehimsiz switch alıp değiştirebileceksiniz.

Onun dışında hiç kullanmadım kullanan arkadaşlarım oldu bir şikayetlerini duymadım.

Maalesef tek rengi kalmış. Takip edin, belki red switch yeniden gelir.

Hotswap olması büyük artı switchleri söküp değiştirebilirsiniz demek bu.

Yüzde 60 lık klavye olduğu için Türkçe yazarken çok sıkıntı yaşayacaksınız virgül gibi işaretleri koymak için dili İngilizce yapmanız gerekecek.

Klavyeyle gelen switchler ise büyük ihtimalle çok gıcırtılı outemu switchler, hızlı bozuluyorlar ve yayları hissediyorsun gıcıklar baya. Ama dediğim gibi hotswap olduğu için lehimsiz switch alıp değiştirebileceksiniz.

Onun dışında hiç kullanmadım kullanan arkadaşlarım oldu bir şikayetlerini duymadım.
Virgül yazman için enterın üstündeki tuşa basmanız yeterli :) Dili İngilizce yapmaya gerek yok.

Hotswap olması büyük artı Switch'leri söküp değiştirebilirsiniz demek bu.

Yüzde 60'lık klavye olduğu için Türkçe yazarken çok sıkıntı yaşayacaksınız virgül gibi işaretleri koymak için dili İngilizce yapmanız gerekecek.

Klavyeyle gelen Switch'ler ise büyük ihtimalle çok gıcırtılı Outemu Switch'ler, hızlı bozuluyorlar ve yayları hissediyorsun gıcıklar bayağı. Ama dediğim gibi hotswap olduğu için lehimsiz Switch alıp değiştirebileceksiniz.

Switch'leri Outemu tabanli ancak Outemu Switch degil Redragon swicthi bulunuyor klavyede, ayrıca virgül enter tuşunun yanında bulunuyor. Yay sesi bu fiyat bandındaki swicthlerde oluyor zaten Cherry MX, Gateron veya Akko gibi güzel swicthler olmadigi sürece yay sesi çıkar, zaten belli bir kullanimdan sonra herhangi bir bir şey olursa dediğiniz gibi hotswap özelligi olduğu için 3 pinli bir Switch'i rahat bir şekilde takabilirim.

Dosya Ekleri

• 20231223_133555.jpg
    20231223_133555.jpg
    192,2 KB · Görüntüleme: 34
Switch'leri Outemu tabanli ancak Outemu Switch degil Redragon swicthi bulunuyor klavyede, ayrıca virgül enter tuşunun yanında bulunuyor. Yay sesi bu fiyat bandındaki swicthlerde oluyor zaten Cherry MX, Gateron veya Akko gibi güzel swicthler olmadigi sürece yay sesi çıkar, zaten belli bir kullanimdan sonra herhangi bir bir şey olursa dediğiniz gibi hotswap özelligi olduğu için 3 pinli bir Switch'i rahat bir şekilde takabilirim.
Cherry MX, dünyada en çok yay sesine sahip olan switchlerden biri :D Outemu'nun box hali fena değil. Üründeki de öyle zaten.

Maalesef tek rengi kalmış. Takip edin, belki red Switch yeniden gelir.

Öneriniz için teşekkür ederim, hem stoklari yok diye gördüm bir de hotswap özelliği bulunmuyor bu tür klavyelerde hotswap özelliği olması gerekiyor bence kolayca swicth değişimi bakımından. Ayrıca ziyau lang tanınmadik bir marka herhalde ya da ben bilmiyorum af buyurun.

F/P olabileceğini düşündüğüm bir model bir bakın isterseniz, ayrıca bence artısı Type-C olması.
Fakat RGB değil Rainbow aydınlatma var.

Öneriniz için teşekkür ederim ancak Gamepower Rampage gibi markalarin ürünlerini daha once kullandım ve hepsi elimde kaldı şahsen malzeme kalitelerini beğenmiyorum kullanan birçok insan var ama ben kullanma taraftarı değilim.

Cherry MX, dünyada en çok yay sesine sahip olan Switch'lerden biri :D Outemu'nun box hali fena değil. Üründeki de öyle zaten.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, ben Cherry MX kullanmadim ama gerek formlarda gerek başka bir inceleme videolarında Cherry MX i övüyorlar bende kulaktan duyma bilgiler ile düsündüğümü yazdım. Bazıları formlarda yazıyordu zaten yay sesi var diye ama deneme şansım olmadığı için test yapamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı