1.000 TL'ye Sistem Tavsiyesi

kara34

Hectopat
Daha fazla  
1.000 tl civarı bir kasa toplamak istiyorum oynayacağım oyunlar normal seviyede olacaktır. En yüksek yüklersem düşük ayarlarda gta5 düşük seviyede .

NOT:çok düşük bu para derseniz zaten RAM'ı, ekran Kart'ını,ikinci el almayı düşünüyorum işlemciyi ve ana kartı 2. El almaya güvenemedim Kasa'yı da bir yerden ucuza alabilirsem alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1000TL'yi geçemem dersen Ram'i 4GB'a indirebilirsin. Eğer 200-250TL daha bütçeni arttırabilirsen işlemciyi ve kasayı bir üst modele yükseltebiliriz.
upload_2016-1-19_12-59-30.png

1000TL'yi geçemem dersen Ram'i 4GB'a indirebilirsin. Eğer 200-250TL daha bütçeni arttırabilirsen işlemciyi ve kasayı bir üst modele yükseltebiliriz.
Eki Görüntüle 132653
Zaten ram ve ekran kartını 2. El amayı düşünüyorum hani 2.el çok ucuza bulabilirsem işlemci ve kasayıda yukseltebilirim . Bide bu sistem ne gibi oyunları açabilir?

Zaten ram ve ekran kartını 2. El amayı düşünüyorum hani 2.el çok ucuza bulabilirsem işlemci ve kasayıda yukseltebilirim . Bide bu sistem ne gibi oyunları açabilir?

O zaman önerdiğim sistemden Ram'i kaldırıp, işlemciyi X4 860K yap. Ekran kartını 2. el alacaksan kalan bütçeyle R7 250X alabilirsin veya GTX 750Ti. Ram'i 2. el olarak zaten ucuza bulabilirsin. Bu arada R7 240 en son çıkan bütün oyunları oynatır. Bazılarını düşük, bazılarını yüksek ayarlarda. Ama dediğim gibi 2. el piyasasında uygun ürün çok bulursun. O yüzden R7 240 yerine R7 250X veya GTX 750Ti'a bakabilirsin.

O zaman önerdiğim sistemden Ram'i kaldırıp, işlemciyi X4 860K yap. Ekran kartını 2. el alacaksan kalan bütçeyle R7 250X alabilirsin veya GTX 750Ti. Ram'i 2. el olarak zaten ucuza bulabilirsin. Bu arada R7 240 en son çıkan bütün oyunları oynatır. Bazılarını düşük, bazılarını yüksek ayarlarda. Ama dediğim gibi 2. el piyasasında uygun ürün çok bulursun. O yüzden R7 240 yerine R7 250X veya GTX 750Ti'a bakabilirsin.
Sağolun :) karneden sonra bizimkileri ikna edebilirsem alırım inşahllah

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı