Steam 1.040 adet ücretsiz oyun listesi

Daha fazla  
Bu link üzerinden 52. sayfaya kadar her sayfada 20'şer oyun listelenecek şekilde toplamda 1.040 oyunu ücretsiz öğrenebilirsiniz.

Benim önerdiğim oyunlar:
Totally Accurate Battlegrounds.
Sky ışığın çocukları.
Oil rush.
Pandemic Express - Zombie Escape.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu link üzerinden 52. sayfaya kadar her sayfada 20'şer oyun listelenecek şekilde toplamda 1.040 oyunu ücretsiz öğrenebilirsiniz.

Benim önerdiğim oyunlar:
Totally Accurate Battlegrounds.
Sky ışığın çocukları.
Oil rush.
Pandemic Express - Zombie Escape.
Eğer bir gün yeterli işsizlik seviyesine ulaşırsam bütün oyunları kütüphaneme ekleyeceğim.

Çok daha iyi bi' arayüz ve filtreleme seçeneklerine sahip olan GG.Deals'ı kullanın bunun yerine.

Bu sitede ücretsiz oyun seçince saçma sapan steam dışı platform oyunlarıda listeleniyor o yüzden kullanışsız.

Bu sitede ücretsiz oyun seçince saçma sapan Steam dışı platform oyunları da listeleniyor o yüzden kullanışsız.

Ücretsiz oyun peşinde koşanın platform ayırt edeceğini sanmıyorum. Aksine diğer platformlardaki ücretsiz oyunlardan da yararlanmış olur. Ayrıca bu ücretsiz oyunların hesaptaki oyun sayısına da etkisi yok zaten.

Bu sitede ücretsiz oyun seçince saçma sapan Steam dışı platform oyunları da listeleniyor o yüzden kullanışsız.

Tamam da ücretsiz olduktan sonra ne farkı var? Steam'de de saçma sapan oyunlar listeleniyor. Steam olunca oyun sayısına da etkisi yok. Nereden olduğu önemli değil ücretsiz oyunların.

Tamam da ücretsiz olduktan sonra ne farkı var? Steam'de de saçma sapan oyunlar listeleniyor. Steam olunca oyun sayısına da etkisi yok. Nereden olduğu önemli değil ücretsiz oyunların.
Steam daha güvenli virüssüz diye olabilir mi? İtch io oyunlarına ben asla güvenmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı