Çözüldü 1.1.1.1 Cloudflare WARP güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

l1th3r

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben Discord'a erişim engeli getirildiğinden beri bir arkadaşımın önerisiyle Cloudflare 1.1.1.1 WARP kullanıyorum, bugün WARP kapalı olsa bile internet bağlantımın biraz yavaş olduğunu fark ettim sonra internet testi yaptığımda normalde 25 Mbps olan internet hızım 22'lerde geziyor ve bağlantı adresine Cloudflare WARP diyor, sonra Görev Yöneticisi'nden baktığımda WARP açık gözüküyordu ama ben kapamıştım. WARP'ın dosya konumunu aç dediğimde şu dosyayla karşılaştım, WARP'ı silmeye çalıştığımda "Program bilgisayarınız üzerinde açık olduğundan bu işleminizi gerçekleştiremiyoruz." diyordu, WARP'ın görevini sonlandırdığımda 1 - 2 saniye sonra benim isteğim olmadan yeniden açılıyordu, zar zor WARP'ı sildim ama bu sefer de güvenilir VPN yok, sizce ne yapmalıyım veya WARP güvenilir de ben mi yanlış anladım? WARP'ı yeniden yüklemeli miyim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-29 150430.png
    3,3 KB · Görüntüleme: 240
Çözüm
Yanlış anlamissin kardesim, WARP guvenilir ve diger ücretsiz VPN'lere nazaran daha hizli kalmasini sagliyor internetini. Ancak bunu yeni bir sanal ag olusturuluyor ondan dolayi boyle buglar olabiliyor. WARP'i kullanmayi bitirdiginde ag bagdastiricisindan programin olusturdugu ag profilini kaldir, sonrasinda Görev Yöneticisi'nden WARP ile alakali olan hizmetleri ve yazilimlari kapat. 5 dakika alir en fazla, ama guvenilir bir Free VPN icin deger bence.
Kanka güvenilir zaten tüm interneti Cloudflare yönetiyor güven sıkıntı olmaz

WARP bende kullanıyorum bir sıkıntı yok yanlış yerden mi indirdiniz.

Yanlış anlamissin kardesim, WARP guvenilir ve diger ücretsiz VPN'lere nazaran daha hizli kalmasini sagliyor internetini. Ancak bunu yeni bir sanal ag olusturuluyor ondan dolayi boyle buglar olabiliyor. WARP'i kullanmayi bitirdiginde ag bagdastiricisindan programin olusturdugu ag profilini kaldir, sonrasinda Görev Yöneticisi'nden WARP ile alakali olan hizmetleri ve yazilimlari kapat. 5 dakika alir en fazla, ama guvenilir bir Free VPN icin deger bence.

Çözüm
teşekkürler o zaman 1.1.1.1 i kendi sitesinden yeniden indireceğim

Tabikide güvenli.

Kesinlikle güvenli zaten internet swlerini Cloudflare yönetiyor bu güvenli olmasa bütün internet güvenli olmaz D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…