1.1.1.1 VPN çalışmıyor

shadow52

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Bugün 1.1.1.1 ile Discord'a girerken bir anda Discord ekranına yüklenme ekranı geldi. Ne yaparsam yapayım ayarları tekrar sıfırlasam bile ekran aynı kaldı, yeniden başlattım kaç kere yine düzelmedi. Ne yapmam gerek?

Bana da oldu sağ kısımda ayarları aç en üstteki 1.1.1.1'i seç WARP'sız olan sonra girmeyi dene.

Başka bir VPN kullanmanı tercih ederim çünkü bu yeni çıkmış kendini para sayesinde ünletmiş bir programint'den araştırıp iyi bir program bulabilirsin.

Kesin çözümü yazıyorum büyük ihtimalle Superonline kullandığınızı düşünüyorum.

https://github.com/cagritaskn/Goodb....2.3rc3-turkey/goodbyedpi-0.2.3rc3-turkey.zip

Bu dosyayı indiriyoruz dilerseniz VirusTotal'de vesayre taratabilirsiniz. Zaten açık kaynak kodlu bir yazılım girip kodlarıda kontrol edebilirsiniz. Bunu indirdikten sonra Superonline kullanıyorsanız:

Bu dosyayı sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın bir terminal açılacaktır terminali kapatmayın terminal sizi DNS'e bağlar işiniz bittiğinde Discord'a vesayre girdiniz işiniz bitti diyelim dilerseniz terminali kapayabilirsiniz yada full açık kalabilir size kalmış. Eğer Superonline harici bir operatör kullanıyorsanız:

Dosyasını aynı şekilde sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırabilirsiniz işlem bu kadar basit sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…