1.1.1.1 vs GoodbyeDPI

GoodbyeDPI'ı bilmiyorum ama 1.1.1.1'i kullandım mesela basit olarak Roblox'tan örnek vereyim geçenlerde bir hesaba girmem gerekti hesaba giriş yaptım ama yani ana menüdeki şeyler falan çok yavaş yüklendi ya da bir oyuna gireyim deseniz oyundaki şeylerinde yüklenmesi uzun sürüyor yani kısacası 1.1.1.1 gerçekten çok yavaşlatıyor interneti.

İkisini de kullandım ve şu anda da güncel olarak Discord kullanacağım zamanlarda açar kullanırım sıkıntı olmadan.

Önce GoodbyeDPI kullandım. Fakat kullanırken aşırı yavaşlamalar oluyordu internette. Kullanmaya başladıktan 2-3 gün sonra da Discord uygulamasına giremiyordum.

Bu olaydan sonra WARP kullanmaya başladım ve hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. İnternet hızında neredeyse hiç düşme yok. Normalde 72 Mbps alırken WARP açık olduğunda 69-70 civarında hız alıyorum.

Size de WARP kullanmanızı tavsiye ederim.

GoodbyeDPI internet hızına etki etmez, jitter yaratmaz, paket kaybı oluşturmaz.
WARP ise uzak sunucuya bağlandığından hız kaybı minimal olsa da çevrimiçi oyunlarda kopmalar, atlamalar, paket kayıpları yaşatması muhtemeldir.
Ancak GoodbyeDPI ile erişemediğiniz site, uygulama veya oyun olursa ikinci bir alternatif olarak WARP kullanılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı