JackForest Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 185 Çözümler 2 Yer Kuzey Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #11 BalYiyenZürafa dedi: WARP'da da erişim engeli var. Genişletmek için tıkla... Hocam bende kafasına göre çalışıp çalışmıyor ilk yüklediğimde çalışmadı ertesi gün sorunsuz çalıştı bugün gene açılmıyor.
BalYiyenZürafa dedi: WARP'da da erişim engeli var. Genişletmek için tıkla... Hocam bende kafasına göre çalışıp çalışmıyor ilk yüklediğimde çalışmadı ertesi gün sorunsuz çalıştı bugün gene açılmıyor.
pumour Hectopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 1.142 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Ağustos 2024 #12 VPN bu hatayı verdikten sonra 2 3 dk bekleyince düzeliyor bende.
JackForest Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 185 Çözümler 2 Yer Kuzey Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #13 pumour dedi: VPN bu hatayı verdikten sonra 2 3 dk bekleyince düzeliyor bende. Genişletmek için tıkla... Evet bende de öyle oluyor anladım olayı.
pumour dedi: VPN bu hatayı verdikten sonra 2 3 dk bekleyince düzeliyor bende. Genişletmek için tıkla... Evet bende de öyle oluyor anladım olayı.
Hamitcagdas Kilopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #14 Efe Yakup Karahanlı dedi: GoodByeDPI kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI => VPN gibi çalışmıyor ama bu Discord açılmıyor Yasaklı Site girmiyor ne işe yarıyor o zaman ?
Efe Yakup Karahanlı dedi: GoodByeDPI kullanmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI => VPN gibi çalışmıyor ama bu Discord açılmıyor Yasaklı Site girmiyor ne işe yarıyor o zaman ?
7quaresmaaa Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #15 Just7 dedi: Hocam böyle değil mi aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... kanka virüs koruma uygulamasını kapatın çalışır
Just7 dedi: Hocam böyle değil mi aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... kanka virüs koruma uygulamasını kapatın çalışır