1-1.3 milyon TL sedan araç önerisi

asla bmw denen markaya bulaşma. 2006 yılında bayiden sıfır bmw e90 Life Cycle Impulse m3 orijinal msport aracıma 2016 senesine kadar bindim. Sonrasında asla rahat vermedi hep arıza çıakrdı sana tavsiyem o paraya megane 1.3tce veya honda civic fb7 öneririm.

Hocam sizin bütçeyi biraz aşacak ama Peugeot 408 1.6 puretch de bakabilirsiniz.

Honda City bence aradığınız araba durum bekar olup olmadığınıza göre değişiklik gösterir.

Hocam bekarım, sosyal hayatım resmen yok. 1 tane arkadaşım var onunla da yılda 1-2 kez görüşüyorum. Onun dışında tek başıma arada bir dolanırım, onun dışında evden işe işten eve. Park ettiğimde biraz havalı gözüksün istiyorum. Aklımda şu anlık şu yeni kasa A5'ler var. Motoru biraz zayıf gelir diyorlar da öyle 250 ile gitmeyeceğim hiçbir yere zaten.

250 ile gitmek istiyorsan A5 alamayacaksın zaten havalı gözüksün az yaksın çok kaçsın istiyorsan alfa Romeo giulietta almanı tercih ederim elek etmeyecek araç bırakmaz 2 ay kullandım oturduğum yerde gayıs gibi duruyordu

Giulietta değil de giulia bakılabilir.

Oda bütçeyi bayağı bir aşıyor.

O zaman infiniti Q50 alın yolunuzu sanayiye düşürmeyecek bir arabadır dayım 2 senedirli kullanıyor benim de 1-2 kere sürme şansım olmuştu çok konforlu bir araba ayrıca hem sportif duruyor hem de performansı iyi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…