RAMPAGE RM-F5 FURY-X SİYAH/YEŞİL USB 7.1 GAMİNG OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Kullanıyorum gayet iyi bu fiyata rakipsiz diyebilirim.
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!
RAMPAGE RM-F5 FURY-X SİYAH/YEŞİL USB 7.1 GAMİNG OYUNCU MİKROFONLU KULAKLIK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Kullanıyorum gayet iyi bu fiyata rakipsiz diyebilirim.
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.800,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kullanan var mı? Önerir mi? Küçük kafaya olur mu? Bant olmadıgı için biraz süpheliyim. Ses kalitesi nasıl ses yüksekliği nasıl fiyatına değer mi yoksa daha iysini alınır mı? Bilen biri yazarsa sevinirim.
V2X kullanmadım ama olumlu yorumu çok fazla., burada da önerilmiş. G432 eski kulaklığım, gayet güzeldi. Şu an G432'den TUF H3 Wireless'a geçtim ve ses kalitesi ile mikrofonu berbat biri kulaklık maalesef. Harici mikrofon aldım, bir de Voicemeeter kullanıyorum gelen sesleri düzeltmek için.
V2X ses kartı bulunmuyor problem yaşayan çok fazla insan var. Bütçe varsa V2 ya da V2SE alınmalı ancak o kadar bütçesi yok arkadaşın. Benim attığım rampage o fiyat bandına rakipsiz.