1.100.000 TL'ye sıfır araç önerisi

Musap5

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu fiyat veya altında önerebileceğiniz araçlar nelerdir? Çok teşekkür ediyorum.

Bu muafiyet isinden pek anlamıyorum, muafiyetli hali mi 1.1 milyon olacak?

Yani hocam her şey dahil 1.1m veya altında olursa iyi olur bütçemiz buna yetiyor. Yani vergili normal haliyle bu fiyat.

Hyundai I20 baktım ama pek önerilmiyor diyorlar.

Bu muafiyet isinden pek anlamıyorum, muafiyetli hali mi 1.1 milyon olacak?

Sizin öneriniz hangi araç veya araçlardır.

Yani hocam her şey dahil 1.1m veya altında olursa iyi olur bütçemiz buna yetiyor. Yani vergili normal haliyle bu fiyat.

Hyundai I20 baktım ama pek önerilmiyor diyorlar.

Sizin öneriniz hangi araç veya araçlardır.

Aileniz genis ise sandero oneririm, degilse Clio yeterlidir. I20 ben fazla begenmedim benim fikrimce Clio cok daha karizmatik. Bu araclardan ust duzey kalite beklemeyin ama kullanislilik acisindan Sandero en mantiklisi. I20'nin bu iki araca gore en buyuk artisi daha sorunsuz olarak goturur.

Araç 5 yıl satılamayacağı için teşekkür ederim önerileriniz için Clio ve sandero ikilisini biraz daha araştıracağım.

Önerilere açığım.

Egea Sedan Easy 1.4 Fire 95 HP – 1.027.900 TL

Panda City 1.0 Hibrit 70 HP – 865.900 TL

Spring Extreme Electric 65 bg – 892.000 TL

Duster Expression ECO-G 100 bg – 1.189.900 TL

STONIC 1.4L 100 PS Cool – 1.204.000 TL

bu araclarda bakabilirsin

Fiat Egea önerilmiyor galiba nedenini bilmiyorum siz biliyorsanız yazar mısınız?

Dacia duster veya Kia stonic modelleri nasıl bilgim yok ama önerileriniz için teşekkür ediyorum. @nwc00 hocam bu araç modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz. Sizin de düşüncenizi almak isterim biraz rakamı geçtik ama zorlayabiliriz belki.

Bir de size aşağıda bıraktığım resimde aralarında ki farkı sormak istiyorum Dacia sandero stepway modeli bu fiyat neye göre yükseliyor aradaki fark nedir?

Aklımdaki son model ise Fiat Egea cross modeli sizleride uğraştırdım kusura bakmayın yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Fiat Egea cross şu an kampanyalı fiyat olarak gözüküyor. 1 Kasıma kadar sonrasında fiyat yükselebilir.

Dosya Ekleri

• resim_2024-10-07_230028890.png
    23,2 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…