R5 5600X ve 3060 ekran kartı kullanacağım. RAM'lerim 3600 MHz 8X2. Bana 1000-1100 arası bir anakart önerir misiniz arkadaşlar? ATX tercihimdir, kafamda şu var ama iyi midir? İleriye yönelik istiyorum.
Burada ileri dönük olması bekleniyorsa gözümüzü B550 bir anakarta çevirmeliyiz. Orada da bazı kalite farkları fiyatları etkiliyor. İncehesap'ın Gaming Gecesi etkinliği 45 dakika içinde ufak ufak başlayacak.
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!
www.incehesap.com
Eğer buradan iyi ve fiyatı makul bir ürün denk gelmezse tekrar bakılabilir. Ben yine de size kendi anakartımı önerebilirim. ATX diye bir şartınız olmasın. Ürünün kalitesi boyutundan önce gelmeli.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Burada ileri dönük olması bekleniyorsa gözümüzü B550 bir anakarta çevirmeliyiz. Orada da bazı kalite farkları fiyatları etkiliyor. İncehesap'ın Gaming Gecesi etkinliği 45 dakika içinde ufak ufak başlayacak.
İncehesap Gaming Gecesi’nde en yeni gaming ürünlerinde en iyi fiyatlar seni bekliyor! Hızlı olan fırsatları yakalıyor!
www.incehesap.com
Eğer buradan iyi ve fiyatı makul bir ürün denk gelmezse tekrar bakılabilir. Ben yine de size kendi anakartımı önerebilirim. ATX diye bir şartınız olmasın. Ürünün kalitesi boyutundan önce gelmeli.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Çok çok teşekkür ediyorum, attığım anakart idare eder sanırım? Atx tercih etmememin tek sebebi kasa büyük olacağı için içinde ufacık kalmasın diye Atx tercih ediyorum. Yani gerçekten 1100 tl bandında biri atx biri mAtx ise ve mAtx çok daha iyi ise ancak onu tercih ederim. Fiyatları aynı ve özellikleri aşağı yukarı aynı ise Atx tercihimdir.
Siz güncelliğe ve kaliteye bakın. B550 yonga setli çok anakart var ama sağladıkları ile noksanlıklar olabiliyor. Size önerdiğim MSI anakart, standart bir tasarıma sahip. Ama hoş bir VRM kalitesi ve soğutması, Wi-fi imkanı, PCIe 4.0 desteği, ARGB portları, birden fazla fan girişi gibi özellikleri barındırıyor. Bütçenizin seviyesinde yer alıyor. Ama İncehesap'ın etkinliğini de bir kontrol etmek gerekir.
İncehesap'ta saat 22:00'da indirime girecek. İyi bir fiyata inerse kaçırmayın. @Umutcengz an itibariyle 888₺ ve son 3 stok. Gayet iyi anakart alabilirsiniz.