CelFx Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #1 Drag Click mouse a ihtiyacım var 30 CPS + fazlası yeterli bütçem 1.100 TL yardım eder misiniz?
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.819 Çözümler 4 11 Aralık 2024 #2 AJ159PRO Bütçeni çıkartabilirsen baya iyi. 8000hz ve şarj istasyonu var. Drag clickte oluyor.
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 740 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #3 ahmttunc dedi: AJ159PRO Bütçeni çıkartabilirsen bayağı iyi. 8000Hz ve şarj istasyonu var. Drag Click'te oluyor. Genişletmek için tıkla... Drag Click yapacağım diyor. Alakası yok onerdigimiz farenin. Bloody'lere bakabilirsin. A60, A90'lara.
ahmttunc dedi: AJ159PRO Bütçeni çıkartabilirsen bayağı iyi. 8000Hz ve şarj istasyonu var. Drag Click'te oluyor. Genişletmek için tıkla... Drag Click yapacağım diyor. Alakası yok onerdigimiz farenin. Bloody'lere bakabilirsin. A60, A90'lara.
CelFx Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #4 falxxx dedi: Drag Click yapacağım diyor. Alakası yok onerdigimiz farenin. Bloody'lere bakabilirsin. A60, A90'lara. Genişletmek için tıkla... Keşke bulabilsem ama hiçbir yerde yok ve ikinci el almak istemiyorum. falxxx dedi: Drag Click yapacağım diyor. Alakası yok onerdigimiz farenin. Bloody'lere bakabilirsin. A60, A90'lara. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin başka mouse var mı? Glorious mu alsam?
falxxx dedi: Drag Click yapacağım diyor. Alakası yok onerdigimiz farenin. Bloody'lere bakabilirsin. A60, A90'lara. Genişletmek için tıkla... Keşke bulabilsem ama hiçbir yerde yok ve ikinci el almak istemiyorum. falxxx dedi: Drag Click yapacağım diyor. Alakası yok onerdigimiz farenin. Bloody'lere bakabilirsin. A60, A90'lara. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin başka mouse var mı? Glorious mu alsam?
falxxx Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 740 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #5 CelFx dedi: Keşke bulabilsem ama hiçbir yerde yok ve ikinci el almak istemiyorum. Önerebileceğin başka mouse var mı? Glorious mu alsam? Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma gelmiyor drag Click videolaeinda kulanilan populerlere bak istersen Bloody'ler disinda.
CelFx dedi: Keşke bulabilsem ama hiçbir yerde yok ve ikinci el almak istemiyorum. Önerebileceğin başka mouse var mı? Glorious mu alsam? Genişletmek için tıkla... Benim de aklıma gelmiyor drag Click videolaeinda kulanilan populerlere bak istersen Bloody'ler disinda.
CelFx Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #6 falxxx dedi: Benim de aklıma gelmiyor drag Click videolaeinda kulanilan populerlere bak istersen Bloody'ler disinda. Genişletmek için tıkla... Hepsi farklı bir şey söylüyor Technopat'ta güvenebileceğim kişiler var en azından Türk yine de yardımın için sağ ol.
falxxx dedi: Benim de aklıma gelmiyor drag Click videolaeinda kulanilan populerlere bak istersen Bloody'ler disinda. Genişletmek için tıkla... Hepsi farklı bir şey söylüyor Technopat'ta güvenebileceğim kişiler var en azından Türk yine de yardımın için sağ ol.