1.100 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
1100

LiteJenxi

Hectopat
Yer
Esenyurt,Istanbul
Merhaba dostlar, bayramda topladığım 1100 TL harçlık ile kendime mekanik klavye almayı planlıyorum. Eski klavyemi 200TL'ye A101'den almıştım ve membrandı, tuşları falan silinmeye başladı, tuşlar yerinden oynamaya başladı ve rahatsız olmaya başladım. Bende harçlığımı biriktirdim ve yeni bir klavye almayı planlıyorum.

Oynadığım oyunlar genellikle: Roblox, GTA V, Euro Truck Simulator 2 ve onun tarzı oyunlar. Switchlerinin anlamlarını bilmiyorum, sesi çok sesli değil, rahatlatıcı olursa daha çok hoşuma gidiyor. Kalitesiz olmasın, bilindik markalar olsun. RGB'li olsun ve renkleri, modları vesaire olsun. Beklentilerim bu yönde, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bilindik markaya girmeyin konu uzun. 65'lik klavye kendim de kullanıyorum acayip iyi buyruuuun:
E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuşları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress

Z686 veya metal kasa Z11.

Redragon kullanmıştım çok iyiydi k611 miydi neydi hatırlamıyorum blue switch olduğu için satıp apex 9 aldım. Aynısının red switchini alabilirsiniz kesinlikle kefilim, 950-1000tlye kadar düşer indirim dönemlerinde.

Dediğim gibi rahatlatıcı tok bir ses istiyorum, switch olaylarını bilmiyorum, dediğim sesten olursa çok iyi olur, kablosuz olsun. Varmıdır öyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…