LiteJenxi Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 216 Yer Esenyurt,Istanbul 18 Haziran 2024 #11 60 veya 65 lik klavye istemiyorum, numpad ve yön tuşları olsun, kablosuz olsun ve hafif sesi olsun. Monarch Leviathan dedi: Bilindik markaya girmeyin konu uzun. 65'lik klavye kendim de kullanıyorum acayip iyi buyruuuun: E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuşları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress Genişletmek için tıkla...
60 veya 65 lik klavye istemiyorum, numpad ve yön tuşları olsun, kablosuz olsun ve hafif sesi olsun. Monarch Leviathan dedi: Bilindik markaya girmeyin konu uzun. 65'lik klavye kendim de kullanıyorum acayip iyi buyruuuun: E-YOOSO Z686 RGB USB 60% Mini ince mekanik oyun kablolu klavye kırmızı anahtarı için 68 tuşları rus brezilyalı portekizce bilgi - AliExpress Genişletmek için tıkla...
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.979 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #12 LiteJenxi dedi: 60 veya 65'lik klavye istemiyorum, numpad ve yön tuşları olsun, kablosuz olsun ve hafif sesi olsun. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede aradığınız özelliklerde iyi klavye bulursanız söyleyinde birer tane de biz alalım. D
LiteJenxi dedi: 60 veya 65'lik klavye istemiyorum, numpad ve yön tuşları olsun, kablosuz olsun ve hafif sesi olsun. Genişletmek için tıkla... Bu bütçede aradığınız özelliklerde iyi klavye bulursanız söyleyinde birer tane de biz alalım. D
LiteJenxi Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 216 Yer Esenyurt,Istanbul 18 Haziran 2024 #13 Yeyil dedi: Bu bütçede aradığınız özelliklerde iyi klavye bulursanız söyleyinde birer tane de biz alalım. D Genişletmek için tıkla... Dostum bu aradığım özelliklerde bir klavye illa ki vardır. Kablosuz olacak, 104 lük klavye olacak ve sesi hafif olacak, illa ki vardır. Yeyil dedi: Bu bütçede aradığınız özelliklerde iyi klavye bulursanız söyleyinde birer tane de biz alalım. D Genişletmek için tıkla... Hocam bu ve bu nasıl? Son düzenleme: 18 Haziran 2024
Yeyil dedi: Bu bütçede aradığınız özelliklerde iyi klavye bulursanız söyleyinde birer tane de biz alalım. D Genişletmek için tıkla... Dostum bu aradığım özelliklerde bir klavye illa ki vardır. Kablosuz olacak, 104 lük klavye olacak ve sesi hafif olacak, illa ki vardır. Yeyil dedi: Bu bütçede aradığınız özelliklerde iyi klavye bulursanız söyleyinde birer tane de biz alalım. D Genişletmek için tıkla... Hocam bu ve bu nasıl?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.979 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #14 LiteJenxi dedi: Dostum bu aradığım özelliklerde bir klavye illaki vardır. Kablosuz olacak, 104'lük klavye olacak ve sesi hafif olacak, illaki vardır. Hocam bu ve bu nasıl? Genişletmek için tıkla... Dierya iyi ama istemiyorum diyorsun? O fiyatlara zaten Z686 var Dierya'dan daha iyi. Sağdakini hiç duyamdım daha önce.
LiteJenxi dedi: Dostum bu aradığım özelliklerde bir klavye illaki vardır. Kablosuz olacak, 104'lük klavye olacak ve sesi hafif olacak, illaki vardır. Hocam bu ve bu nasıl? Genişletmek için tıkla... Dierya iyi ama istemiyorum diyorsun? O fiyatlara zaten Z686 var Dierya'dan daha iyi. Sağdakini hiç duyamdım daha önce.
LiteJenxi Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 216 Yer Esenyurt,Istanbul 18 Haziran 2024 #15 Yeyil dedi: Dierya iyi ama istemiyorum diyorsun? O fiyatlara zaten Z686 var Dierya'dan daha iyi. Sağdakini hiç duyamdım daha önce. Genişletmek için tıkla... Bu kuzenimde var, güzel diyor ama bilmiyorum. Yeyil dedi: Dierya iyi ama istemiyorum diyorsun? O fiyatlara zaten Z686 var Dierya'dan daha iyi. Sağdakini hiç duyamdım daha önce. Genişletmek için tıkla... Sağdaki kuzenimde var, blue switch ve güzel diyor.
Yeyil dedi: Dierya iyi ama istemiyorum diyorsun? O fiyatlara zaten Z686 var Dierya'dan daha iyi. Sağdakini hiç duyamdım daha önce. Genişletmek için tıkla... Bu kuzenimde var, güzel diyor ama bilmiyorum. Yeyil dedi: Dierya iyi ama istemiyorum diyorsun? O fiyatlara zaten Z686 var Dierya'dan daha iyi. Sağdakini hiç duyamdım daha önce. Genişletmek için tıkla... Sağdaki kuzenimde var, blue switch ve güzel diyor.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.979 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #16 LiteJenxi dedi: Bu kuzenimde var, güzel diyor ama bilmiyorum. Sağdaki kuzenimde var, blue switch ve güzel diyor. Dierya'da yön tuşları var o yüzden. Genişletmek için tıkla... Z686'da da var yön tuşu. Sağdakini hiç duymadım ama TR içinde satılan 800 TL'lik üründe pek bir kalite beklemeyin.
LiteJenxi dedi: Bu kuzenimde var, güzel diyor ama bilmiyorum. Sağdaki kuzenimde var, blue switch ve güzel diyor. Dierya'da yön tuşları var o yüzden. Genişletmek için tıkla... Z686'da da var yön tuşu. Sağdakini hiç duymadım ama TR içinde satılan 800 TL'lik üründe pek bir kalite beklemeyin.
LiteJenxi Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 216 Yer Esenyurt,Istanbul 18 Haziran 2024 #17 Yeyil dedi: Z686'da da var yön tuşu. Sağdakini hiç duymadım ama TR içinde satılan 800 TL'lik üründe pek bir kalite beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce Z11 mi Z686 mı? Bu markaları hiç duymadığım için ve ilk defa gördüğüm için pek bilmiyorum.
Yeyil dedi: Z686'da da var yön tuşu. Sağdakini hiç duymadım ama TR içinde satılan 800 TL'lik üründe pek bir kalite beklemeyin. Genişletmek için tıkla... Hocam sizce Z11 mi Z686 mı? Bu markaları hiç duymadığım için ve ilk defa gördüğüm için pek bilmiyorum.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.979 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #18 LiteJenxi dedi: Hocam sizce Z11 mi Z686 mı? Bu markaları hiç duymadığım için ve ilk defa gördüğüm için pek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Z11 kullanıcısıyım eğer yön tuşu istemiyorsanız Z11 metal kasa. Yön tuşu zorunluysa Z686. yön tuşlarını FN tuşu ile kullanabiliyorsunuz ayrıca.
LiteJenxi dedi: Hocam sizce Z11 mi Z686 mı? Bu markaları hiç duymadığım için ve ilk defa gördüğüm için pek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Z11 kullanıcısıyım eğer yön tuşu istemiyorsanız Z11 metal kasa. Yön tuşu zorunluysa Z686. yön tuşlarını FN tuşu ile kullanabiliyorsunuz ayrıca.
LiteJenxi Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 216 Yer Esenyurt,Istanbul 18 Haziran 2024 #19 Yeyil dedi: Z11 kullanıcısıyım eğer yön tuşu istemiyorsanız Z11 metal kasa. Yön tuşu zorunluysa Z686. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, GTA V ve ETS2 tarzı oyunlar oynadığım için gerekli oluyor.
Yeyil dedi: Z11 kullanıcısıyım eğer yön tuşu istemiyorsanız Z11 metal kasa. Yön tuşu zorunluysa Z686. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, GTA V ve ETS2 tarzı oyunlar oynadığım için gerekli oluyor.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.979 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #20 LiteJenxi dedi: Dediğim gibi, GTA V ve ETS 2 tarzı oyunlar oynadığım için gerekli oluyor. Genişletmek için tıkla... Z686 alın o zaman. Ama eğer aciliyet gerektirmiyorsa yön tuşuna basmak FN ile basılıyor Z11 de.
LiteJenxi dedi: Dediğim gibi, GTA V ve ETS 2 tarzı oyunlar oynadığım için gerekli oluyor. Genişletmek için tıkla... Z686 alın o zaman. Ama eğer aciliyet gerektirmiyorsa yön tuşuna basmak FN ile basılıyor Z11 de.