Daha fazla
Merhaba hocalarım. Kısa süre önce kız arkadaşım benim için VGN Gamepower RK86( Amazon.com.tr ) sipariş etti. Bazı yorumları okurken çift tıklama sorunu olduğunu anladım fakat satıcı tarafından videolu bir kanıt verilince iade verilip klavyenin kendisinde kalmasını söylüyorlarmış. Olası böyle bir durumda Switch değiştirmeyi planlıyorum aklımdaki Switch'ler:
Bütçem 1100 TL civarlarına da çıkabilir. Bahsettiğim mevzu yaşanır ise bana önerebileceğiniz Switch'ler nelerdir? Sessiz olmaları tercihimdir. Teşekkürler.
Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
Akko Dracula Linear Keyboard Switch with Condenser for Backlit Mechanical Gaming Keyboard, 5-Pin 35gf Pre-Lubed Switches with Standard MX Structure (45pcs) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Akko Dracula Linear Keyboard Switch with Condenser for Backlit Mechanical Gaming Keyboard, 5-Pin 35gf Pre-Lubed Switches with Standard MX Structure (45pcs) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bütçem 1100 TL civarlarına da çıkabilir. Bahsettiğim mevzu yaşanır ise bana önerebileceğiniz Switch'ler nelerdir? Sessiz olmaları tercihimdir. Teşekkürler.