shiftypie
Centipat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, ben klavye almayı düşünüyorum; beklentim çok yüksek değil ilk kez klavye kullanacağım ve bütçem 1000 TL civarı maksimum 1100 TL. Aklımda Redragon K617 Fizz modeli var. İncehesap'ta bütçeme uygun var lakin aklımda bir soru var. İncehesab'ın güvenilirlik konusu. O siteden alışverış yapılır mı? Ürün hatalı ya da bozuk gelirse iadem kolayca yapılır mı? İlk sorum bu. İkinci olarak ise ne tür keycaps seçmeliyim? Siyah versiyonu var, beyaz versiyonu var ve son olarak Full şeffaf yani transparent versiyonu da var. Ben RGB seven biriyim ve şeffaf olan güzel gözüküyor ama şeffaf olanla da bir sorum var. Klavye pislenirse içindeki tozlar gözükür mü? Şeffaf nasıl bir seçim olur sizce? Üçüncü soru olarak ise: Bu bahsettiğim şeffaf klavye sinerji.gen.tr adlı web sitesinde, daha önce duymuştum ama İncehesap için sorduğum sorular burası içinde geçerli. Tüm sorularımı benim buraya bunu yazdığım gibi cevaplarsanız sevinirim. Benimle aynı sorulara sahip arkadaşlara da yardımcı olur. Bahsettiğim klavyelerin linkini aşağıya bırakıyorum.
Şeffaf olan:
Beyaz ve çoğunlukla gri:
www.incehesap.com
Siyah:
www.incehesap.com
Extra soru olarak beyaz ya da şeffaf olan keycapsler sararma yapar mı sizce?
Bu forumda geçirdiğiniz süre ve vereceğiniz cevaplar için müteşekkirim.
Şeffaf olan:
Beyaz ve çoğunlukla gri:

Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Gri / Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Siyah:

Redragon K617 Fizz RGB Red Switch Kablolu Siyah Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

Extra soru olarak beyaz ya da şeffaf olan keycapsler sararma yapar mı sizce?
Bu forumda geçirdiğiniz süre ve vereceğiniz cevaplar için müteşekkirim.