P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 Merhabalar.1.12.2 sürümünü oynuyoruz. Bunun için texture pack önerileri bekliyorum. FPS Boost'lardan olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar.1.12.2 sürümünü oynuyoruz. Bunun için texture pack önerileri bekliyorum. FPS Boost'lardan olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Kalradya Hükümdarı Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Camp Nou Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #2 PhycoBatM dedi: Merhabalar.1.12.2 sürümünü oynuyoruz. Bunun için texture pack önerileri bekliyorum. FPS Boost'lardan olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... huahwi texture pack , Xenon 16x bunları kullandım ve memnunum bir sorun yaşarsan söyle yardımcı olalım :d
PhycoBatM dedi: Merhabalar.1.12.2 sürümünü oynuyoruz. Bunun için texture pack önerileri bekliyorum. FPS Boost'lardan olursa daha iyi olur. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... huahwi texture pack , Xenon 16x bunları kullandım ve memnunum bir sorun yaşarsan söyle yardımcı olalım :d
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #3 Kalradya Hükümdarı dedi: Huahwi texture pack, xenon 16X bunları kullandım ve memnunum bir sorun yaşarsan söyle yardımcı olalım :d Genişletmek için tıkla... Link bırakabilir misin?
Kalradya Hükümdarı dedi: Huahwi texture pack, xenon 16X bunları kullandım ve memnunum bir sorun yaşarsan söyle yardımcı olalım :d Genişletmek için tıkla... Link bırakabilir misin?
Kalradya Hükümdarı Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Camp Nou Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #4 PhycoBatM dedi: Link bırakabilir misin? Genişletmek için tıkla... A Huahwi Pack 64x huahwinin packi !§bXenon §716x Xenonun packi packleri youtubeya yazarak bulabilirsin ¯\_(ツ)_/¯
PhycoBatM dedi: Link bırakabilir misin? Genişletmek için tıkla... A Huahwi Pack 64x huahwinin packi !§bXenon §716x Xenonun packi packleri youtubeya yazarak bulabilirsin ¯\_(ツ)_/¯
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #5 Kalradya Hükümdarı dedi: A Huahwi Pack 64x huahwinin packi !§bXenon §716x Xenonun packi packleri youtubeya yazarak bulabilirsin ¯\_(ツ)_/¯ Genişletmek için tıkla... Hocam internet sınırlıda youtube'a maalesef giremiyorum.
Kalradya Hükümdarı dedi: A Huahwi Pack 64x huahwinin packi !§bXenon §716x Xenonun packi packleri youtubeya yazarak bulabilirsin ¯\_(ツ)_/¯ Genişletmek için tıkla... Hocam internet sınırlıda youtube'a maalesef giremiyorum.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #6 Realistico. Matteo Rizzo - Realistico Edit: FPS arttıran değil de grafik kalitesini arttıran anlamışım. Grafik arttırma için bunu kullanabilirsiniz.
Realistico. Matteo Rizzo - Realistico Edit: FPS arttıran değil de grafik kalitesini arttıran anlamışım. Grafik arttırma için bunu kullanabilirsiniz.
Kalradya Hükümdarı Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Camp Nou Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #7 PhycoBatM dedi: Hocam internet sınırlıda youtube'a maalesef giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ben bu packleri kullandım beğendim sizede öneririm
PhycoBatM dedi: Hocam internet sınırlıda youtube'a maalesef giremiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ben bu packleri kullandım beğendim sizede öneririm
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #8 Kalradya Hükümdarı dedi: Peki ben bu packleri kullandım beğendim sizede öneririm Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yardım ettiğiniz için sağolun. XboxUser dedi: Realistico. Matteo Rizzo - Realistico Edit: FPS arttıran değil de grafik kalitesini arttıran anlamışım. Grafik arttırma için bunu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam grafik kalitesine ben pek bakmam.Ben oyunda aldığım zevke ve performansa bakarım genellikle.
Kalradya Hükümdarı dedi: Peki ben bu packleri kullandım beğendim sizede öneririm Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam yardım ettiğiniz için sağolun. XboxUser dedi: Realistico. Matteo Rizzo - Realistico Edit: FPS arttıran değil de grafik kalitesini arttıran anlamışım. Grafik arttırma için bunu kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam grafik kalitesine ben pek bakmam.Ben oyunda aldığım zevke ve performansa bakarım genellikle.