1-2 aylık iş önerisi

377914

Hectopat
Önümüzdeki 1 2 ay asgari ucrete çalışıp çıkacağım bir işe ihtiyacım var ve ek olarak reşitim. Hangi sektor ya da işletmeleri tercih etmeliyim? Bir arkadaş MC donalds onerdi ama oraya alacaklarini sanmiyorum. Sizin onerileriniz nedir? Az sonra arastirma icin disari çıkacağım.

Neden almasınlar? 16 yaşıma pazar günü girdim ve şu an popeyesta iş görüşmesine gidiyorum metrobüsteyim

Ek olarak McDonald's iş teklifimi kabul etti ancak popeyes daha cazip geldi.

Hocam sana kolaylarından önereyim hemen. Az nüfuslu bir AVM kafesinde veya kıyafet satan bir yerde (LCW hariç) çalışabilirsin. Yemek yerleri zulüm oluyor.

Neden almasınlar? 16 yaşıma pazar günü girdim ve şu an popeyesta iş görüşmesine gidiyorum metrobüsteyim

Baska bir arkadasim içeride tanidigin yoksa almazlar demisti.

Başvuru kisminin detaylarını verebilir misiniz?

Sonradan ekledigim mesajda da belirttigim gibi hem popeyes hem McDonald's'tan is teklifim kabul edildi deneyimsiz ve 16 yaşımda olmama rağmen. Hiçbiri tanıdık dahi değildi.

Başvuru kisminin detaylarını verebilir misiniz?

İstedikleri belgeler çok fazla onun dışında sıkıntı olmadı, evrakları da atayım.

Neden kabul ettiklerini çalışmaya başladığında anlayacaksın genç arkadaş.

Detay verirseniz ona göre hareket etmem daha iyi olur
O tarz yemek firmalarında çalışmak kolay değildir ek mesai verirler, mesai ücreti vermezler hakkın yenir vs. vs.

Bunları psikolojikmen kaldırabiliyor ve Türkiye'de yaşama zorluğu yüzünden bunu yapmak zorunda hissediyorsan zaten ancak o şekilde çalışırsın orada. Yoksa işin iş değil yani.

Detay verirseniz ona göre hareket etmem daha iyi olur
Eve döndüğünde ayakların tutmadığında, her yerin ağrıyıp şiştiğinde ve köle gibi muamele gördüğünde anlayacaksın. Umarım baskıyı ve bunca şeyi kaldırabilecek bir mentale sahipsindir. Öneri konusuna gelecek olursan yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Kafe gibi yerlerde çalışabilirsin, hem şansına iyi gelirse ortamı rahat olur iyi çevrelerce tanınırsın ve kazanırsın.

Ben de gittim bir kere bi fast-food markasına koskoca Kadıköy şubesinde işe almak için benimle konuşan kadın daha asgari ücretin kaç olduğunu bilmiyordu. Bi de öyle bir konuşuyordu ki nazikçe seni köpek gibi çalıştıracağız kabul ediyorsan çalış der gibi.

He ya, çalışacak yer mi kalmadı arkadaş.. İnsan işi değil buralarda çalışmak hele ki 16 yaşında bir insanın çalışması.

İstanbul'daysan bir sürü boş boş, sadece arada bir yoğunluğu olan kafeler var. Onların birinde çalış, sabahtan akşama kadar yatar arada bir müşteri gelince kahve götürürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…