1-2 bin TL gamepad önerisi

655231

Centipat
Öncelikle selamlar arkadaşlar. PC de oyunlar oynamak için bir gamepad arıyorum ve kaliteli bir şey almak istiyorum. almışken iyisi olsun diye ama fiyatta çok da uçmak istemiyorum. Bütçe: 1.000 ₺ - 2.000₺.

Microsoft indirim yapmış Xbox kolu için: Xbox Wireless Controller | Xbox

Bu üstteki model alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox kolunu çok güzel fiyata indirmişler, kargolamada ücretsiz diyor değerlendirin derim. 8BitDo önerirdim fakat bu fiyata inmişken Xbox gamepad alınır.

Hocam cevap verdiğiniz için sağ olun ama aklıma takılan bir şeyler var şimdi sırayla yazayım:

1 - bu Controller Xbox'un hangi serisindendir sitede bir bilgi vermemiş.
2 - yanında almamı önerdiğiniz bir şey var mı?
3 - bu soru garip olabilir ama sıkıntısız bir rengi var mı mesela Razer Deathadder'in Essential faresinin beyaz renginde, siyah renginde olan, bir problem yok diye hatırlıyorum öyle demek istiyorum.

Bunu gören diğer hocalarımda yazarsa sevinirim.

Xbox 9. Nesil controller. Tüm renklerine sahibim. Hiç birisinde aşınma deformasyon yok. İyi alışverişler.

Xbox 9. nesil Controller. Tüm renklerine sahibim. Hiç birisinde aşınma deformasyon yok. İyi alışverişler.

Hocam bir de stok bitmiş galiba ya veya bu en üstte linkini attığım site Amerika'dan uzantılarında

Us :Xbox Wireless Controller | Xbox

TR: Xbox Kablosuz Oyun Kumandası | Xbox

Birisinden alınabiliyor diğerinden alınmıyor. Ben Amerika'dan alsam Türkiye'de garanti var mıdır ve ne kadar sürede gelir bir bilginiz var mıdır?

Hocam birebir iletişim kurabileceğiniz firmalardan satın alın ilerde tutunki sıkıntı oldu firmayı arayacaksınız garantiye gönderin garanti kapsamında ürünle alakalı bir sıkıntı varsa değiştirelim diyecekler. Bu tip işlemler sürüncemeye girer ve sizi ürün konusunda rezil edebilir. Türk satıcı türk yetkili servis olsun fiyatı 3-5 fazla olsun.

Tamamdır o zaman haklısınız hocam.

Bir de son olarak ben hep PlayStation oynadım hiç Xbox oynamadım bu Xbox kolu daha mı iyidir nasıldır bilgi verirseniz sevinirim. Ve de Türkiye'de önerdiğiniz başka kol var mıdır?

Son düzenleme:

Hocam PC kullanıyorsanız Xbox kolu PC ile tam uyumlu çalışır. Bir akrabamda PS5 var kolları kalite olarak aynı diyebilirim ama o oyun kollarında ateş ettiğimizde butonlar titriyor ekstra motor koyulmuş bir fark bu var. Ele oturması konforu olarak Xbox 9.nesil daha iyi derim ayrıca pilleri çıkar tak oluyor bu da bir artıdır batarya problemi yaşamazsınız. Ekstra şarj edilebilen pil ve pil şarj cihazı almalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…