1-2 bin TL'ye PC için gamepad önerisi

Bütçeniz en fazla ne kadar? 2.5k verebilir misin?

Tamam kanka haklısın.

Sorun yok, ama açıkçası PS kolu olsa daha iyi olur ama bilmediğimden soruyorum neden kimse PS kolunu PC'de kullanmıyor?

Sorun yok, ama açıkçası PS kolu olsa daha iyi olur ama bilmediğimden soruyorum neden kimse PS kolunu PC'de kullanmıyor?
Çünkü uyumlu değil. Uğraşacaksınız uygulamayla falan.

Xbox şirketi direkt Microsoft'a ait. O yüzden tamamen uyumlu.

Nerede bulunabiliyor?

Biraz beklersen internette sık sık bulunabiliyor buyur grafik en son 2 gün önce 1990'a satılmış. Takibe alırsa sık sık 2000-2100-2200 bandında indirime giriyor. (Şu anda da 2300 küsürlerde zaten)

İyi bir indirim bulunursa düşer tabi. Ben indirimsiz fiyatından bahsediliyor diye düşündüm.

Çünkü uyumlu değil. Uğraşacaksınız uygulamayla falan.

Xbox şirketi direkt Microsoft'a ait. O yüzden tamamen uyumlu.

Hocam nedense şu anda DualShock 4 daha mantıklı geldi, PC için bağlanıyorsa sorun yok, yeter ki sorun yaratmasın. Xbox kolları pahalı geldi gözüme. Sizce nasıldır DualShock 4?

İyi bir indirim bulunursa düşer tabi. Ben indirimsiz fiyatından bahsediliyor diye düşündüm.

Hocam ben 2 tane aldım bu sene, fiyatlar aşırı oynak. İndirimsiz fiyatı diye 3000'e satana bakma sen. Ederi genelde 2200-2300 hadi en fazla 2500 olsun. Biraz takip edince bulunur ve sık sık değişiyor fiyatlar birkaç günde bir.

Hocam nedense şu anda DualShock 4 daha mantıklı geldi, PC için bağlanıyorsa sorun yok, yeter ki sorun yaratmasın. Xbox kolları pahalı geldi gözüme. Sizce nasıldır DualShock 4?
Peki uğraşmak isterseniz siz bilirsiniz.

Vallahi öyle deyince biraz şey ettim ama o zaman dediğiniz gibi yapıp Xbox kolunun indirimini bekleyeyim.

Hocam bir de MSI, Monster, Logitech gibi markalarında var. Onları önerir misiniz?

Vallahi öyle deyince biraz şey ettim ama o zaman dediğiniz gibi yapıp Xbox kolunun indirimini bekleyeyim.

Hocam bir de MSI, Monster, Logitech gibi markalarında var. Onları önerir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_5969.png
    140,9 KB · Görüntüleme: 31
Bütçeniz Xbox kolunu almaya yetiyorsa önermem. Ama yetmiyorsa onları da alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…