Darmoshark M3 Pro iyi tercih.
Küçük.
Eski Razer DeathAdder V2 Pro kullanıcısıyım, Razer'ın wireless dongleları o kadar kötü ki. Çok hızlı bozuluyorlar. Razer'ı çok severim ancak kablosuz ürün tercih edeceksem kesinlikle tercihim Razer olmaz. Razer Nari Ultimate kulaklığım 2 kere dongle yaktı. Razer DA V2 Pro'm bir kere kutusundan bozuk dongle ile çıktı, sonrasında da farklı tarihlerde 2 kere dongle yaktı. Mouse'ta iade alabildim şükür ancak, klulaklık elimde kaldı.Ben daha yeni razer viper v3 hyperspeed aldım idare eder yani ışıklı olmasına gerek yok diyorsanız alınabilecek bir fare ama tek sıkıntısı dounglesi Türkiye de satılmıyor bu yüzden fareyi tam performansın da kullanamıyorsunuz.
Bana da arkadaşım tavsiye etti ama ben ilk başta daha saçma bir fare alacaktım zaten gidicektim monster pusat ghost 54gr alacaktım o da hafif diyeEski Razer DeathAdder V2 Pro kullanıcısıyım, Razer'ın wireless dongleları o kadar kötü ki. Çok hızlı bozuluyorlar. Razer'ı çok severim ancak kablosuz ürün tercih edeceksem kesinlikle tercihim Razer olmaz. Razer Nari Ultimate kulaklığım 2 kere dongle yaktı. Razer DA V2 Pro'm bir kere kutusundan bozuk dongle ile çıktı, sonrasında da farklı tarihlerde 2 kere dongle yaktı. Mouse'ta iade alabildim şükür ancak, klulaklık elimde kaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.