T tahos Hectopat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 Arkadadşlar yakında araba almayı planlıyoruz. Aklımızda tiggo 7 Pro var ancak o fiyata daha iyi araçlar var mıdır? Biraz da az yakarsa iyi olur.
Arkadadşlar yakında araba almayı planlıyoruz. Aklımızda tiggo 7 Pro var ancak o fiyata daha iyi araçlar var mıdır? Biraz da az yakarsa iyi olur.
foruxunder Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #2 2. el mi hocam?
S Salih7158 Hectopat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 3.063 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #3 Renault Megane alırdım ben. Sıfır mı alacaksınız 2. El mi?
T tahos Hectopat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #4 foruxunder dedi: 2. el mi hocam? Genişletmek için tıkla... Salih7158 dedi: Renault Megane alırdım ben. Sıfır mı alacaksınız 2. el mi? Genişletmek için tıkla... Vallahi fark etmez temiz 2. El olursa alırım açıkçası. tahos dedi: Vallahi fark etmez temiz 2. el olursa alırım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hocam ama içi biraz geniş ve önünde en azından YT Google haritalar tarzı şeyleri açan bir tableti olsun en azından. Megane de o yok mesela.
foruxunder dedi: 2. el mi hocam? Genişletmek için tıkla... Salih7158 dedi: Renault Megane alırdım ben. Sıfır mı alacaksınız 2. el mi? Genişletmek için tıkla... Vallahi fark etmez temiz 2. El olursa alırım açıkçası. tahos dedi: Vallahi fark etmez temiz 2. el olursa alırım açıkçası. Genişletmek için tıkla... Hocam ama içi biraz geniş ve önünde en azından YT Google haritalar tarzı şeyleri açan bir tableti olsun en azından. Megane de o yok mesela.